Written by

Najbolje teme za vaš Android

m:mix, m:ovo m:ono| Views: 181

Nove teme će osvježiti izgled vašeg Android uređaja bez dodatnih ulaganja, jer su ove koje vam predstavljamo potpuno besplatne.

Ocean Dream ZenUI Launcher

Svaka od ikonica je savršeno ukomponovana u ovu temu, počevši od one koja izgleda kao poruka u boci i rezervisana je za aplikacije čija je namjena razmjena poruka, do radara koji predstavlja ikonicu za pretraživače. Paket koji sadrži ova tema pokriva samo osnovne aplikacije, ali ne zahtjeva dodatne instalacije i promjene podešavanja telefona.

Glasklart Apex Launcher

Glasklart ima odličan dizajn, mada problem predstavljaju nedovoljno jasni nazivi na sivoj pozadini. Ovo se lako rješava prebacivanjem ikonica aplikacija na home screen. Kombinacija bijelo-srebrnih detalja na ljubičastoj pozadini je, svakako, tema za preporuku.

White CM Launcher

Minimalstički izgled bijele pozadine, jednostavan zimski pejzaž sa stablom, osobom koja od njega odlazi i razglednice kao ikone na desktopu su najveći aduti ove teme.

Pinko APUS Launcher

Naizgled minimalistički, ali sa velikom pažnjom oko dizajna svakog detalja, Pinko ima retro izgled koji sve aplikacije prikazuje u krugovima. Ne koristi aktuelne animacije, ali izgleda sofisticiranije od većine tema iz iste kategorije.

Rabbit tema APUS Launcher

Pastelnih boja, ova slatka tema koja svim ikonicama telefona daje oblik zeca izmamiće vam osmijeh na lice svakim otključavanjem telefona.

Windows 95 KLWP

Tema koja izgled prvih komercijalnih računara prilagođava modernim funkcijama smartphone-a i vraća slavne dane Windows 95 u doba implementiranja vještačke inteligencije u sve sfere tehnologije.

Ako niste zadovoljni ponuđenim i želite nešto zaista jedinstveno i drugačije od svega što postoji, onda predlažemo da sami kreirate temu koja će biti po vašem ukusu.