Written by

Najbolje vodootporne futrole za vaš mobilni telefon

m:ovo m:ono| Views: 219

Ljeto je, barem kalendarski, uveliko stiglo i sigurni smo da ste bez obzira na vrijeme isplanirali ljetovanje negdje na obali. Ako ove godine želite na plažu nositi svoj pametni telefon onda će vam sigurno biti potrebna dobra zaštita da voda ili pijesak ne bi oštetili vašeg  ljubimca.

U tome vam mogu pomoći vodootporne futrole koje obećavaju stoodstotnu zaštitu. Ovo su samo neke od njih.

CaliCase

Ovo je jedna od najboljih futrola na tržištu, a na prvi pogled i dodir možete shvatiti koliko je kvalitetna. Ona će vam obezbjediti sigurnost za telefon čak i ako sa njim zaronite ispod površine vode jer ima IPX8 sertifikat. Futrola dolazi u 15 različitih boja a proizvođač se zaista potrudio da svoj posao odradi na najbolji mogući način.

JOTO

Ovo je nešto cjenovno povoljniji model od prethodne verzije i može biti sjajna alternativa ako ne želite dati dati previše novca za jednu futrolu. Takođe ima IPX8 sertifikat i može se koristiti pod vodom. Takođe ima IPX8 sertifikat i može se koristiti pod vodom. 

3iAir

Prednost ove futrole jeste što u nju stanu telefoni i do 7 inča veličine što je zaista sjajno, ali kad su u pitanju druge specifikacije zaista nije ništa posebno. Ima IPX8 i telefon u njoj neće potonuti. Unutar futrole ima utičnica pomoću koje se možete povezati na slušalice.