Written by

Najbolji Android muzički plejeri

moj android| Views: 405

power

Ukoliko ste ljubitelji muzike i gotovo da ne možete da zamislite dan bez slušanja omiljenog zvuka, odlučili smo da vam predstavimo nekoliko Android muzičkih plejera koji su prema mišljenju korisnika najbolji. 

Prva je aplikacija po imenu Poweramp music player. Iako samo trial verzija, ova aplikacija se nalazi na prvom mjestu. Aplikacija je razvijena od strane kompanije Max MP. Sa GooglePlay prodavnice preuzeta je preko 50 miliona puta a trenutni rejting joj je 4.5 zvjezdica. cjenu je dalo više od milion korisnika.

Odmah nakon pokretanja će vam biti jasno da se radi o aplikaciji koja nije slična ostalima koje ste do sada koristili. Možda će vam sve djelovati malo prenatrpano do momenta dok se ne snađete da isključite balončiće sa hintovima. Tada stvar postaje potpuno pregledna. Korisnički interfejs je intuitivan i numere se mijenjaju tako što se prstom prevlači levo-desno. Ekranom dominiraju 3 upravljačka tastera a tu su takođe i shuffle i repeat tasteri.

Podešavanja aplikacije su brojna i veoma detaljna. Prosto će vas oduševiti činjenica da dužim pritiskom određenog tastera na ekranu dobijate pop-up meni sa opcijama vezanim za tu funkciju. Tako npr. kada budete držali taster shuffle biće vam ponuđeno da plejer promiješa sve pjesme, sve liste, jednu jedinu listu ili da skače po skupu pjesama i lista koju ste vi definisali.

Ako ste ljubitelj slušanja muzike prije spavanja Poweramp ima ugrađen sleep tajmer tako da će se sam uključiti nakon što vi zaspite uz vašu omiljenu pjesmu. Takođe iz plejera možete direktno podesiti numeru koju slušate za zvono vašeg telefona. Plejer omogućava i pretragu interneta u cilju pronalaženja teksta pesme u što kraćem vremenu.

black

Drugi softver, Black Music Player, razvila je Švedska kompanija Kodar. Trenutni rejting na Google Play-u mu je 4.5 zvjezdica prema mišljenju nešto više od 100 hiljada korisnika. Veličina preuzimanja je svega 4,62MB dok nakon istaliranja zauzima nepunih 19MB. Aplikacija se preuzima besplatno.

Prvo što će vam biti jasno kada startujete aplikaciju je to po čemu je dobila ime. Izuzetno atraktivan crni skin prija oku a posebno će vam prijati po mraku. Interfejs je pregledan i sve „klizi“ bez ikakvog kašnjenja pri prelasku iz prozora u prozor. S obzirom da plejer obuhvata mnogo načina prikaza numera i njihovog grupisanja biće vam teško da odmah početku pohvatate sve komande ali poslije par minuta korišćenja tih problema više nećete imati.

Podešavanja aplikacije su sveobuhvatna i detaljna. Ulaskom u meni „settings“ moći ćete da podesite izgled, stilove, povezivanje sa internetom radi potrage reči i album arta, notifikacije, widget, razvojne opcije. Možete čak i menjati raspored kartica pri klizanju u stranu. Razvojni tim je išao toliko daleko da vam je omogućeno da birate načina na koji će vam određene liste biti prikazane. Možda će neko od korisnika ovo smatrati bespotrebnim i suvišnim ali kada vam se jedan način prikaza dopadne svaku novu listu ćete podešavati baš po tom šablonu.