Written by

Najbolji DIY YouTube kanali

m:reza, m:vijesti, preporučujemo| Views: 333

Kako napraviti uređaj za uočavanje mačaka? Čemu sve služi pjena za brijanje? Da li je moguće napraviti zvučnik od kartonske kutije i jednokratnih čaša?

Od otklanjanja fleka sa različitih površina, do pravljenja robota, YouTube je nepresušan izvor znanja, bar kada je riječ o videima tipa “uradite sami”.  Kanalima koje ćemo vam navesti ne nedostaje kreativnosti, a svako može da pronađe nešto za sebe.

Make:

Za one koje interesuje tehnologija, savijanje, hakovanje i stvaranje predmeta snagom mišića ovaj kanal je prava riznica ideja. Zanimljivim projektima postaćete pravi ekspert za aparate unutar i van kuće, namještaj, roboti i interaktivne igrice mogu biti zabava za cijelu porodicu.

5-Minute Hacks

Trikovi za ljepotu čiji se osnovni alati nalaze, najčešće, u frižideru su spas za budžet i estetiku.

LaurDIY

Svijet šljokica, kreativnosti i pasa, bar po riječima ove YouTube-rke. I ne, niste jedini koji su imali problema sa selidbom, raskidom ili putovanjima sa ljubimcima, jer pored savjeta za kosu, kožu i dekoraciju doma, ovaj kanal sadrži i razgovore o svakodnevnim temama.

IdunnGoddess

I predmeti nastali reciklažom mogu izgledati elegantno i minimalistički. Kreativnost u upotrebi različitih predmeta na ovom kanalu je nevjerovatna.

Karina Garcia

Karina se odlično snalazi pred kamerom tako da nemate odjećaj da gledate video, već da imate sagovornika. Na svom kanalu ima najviše DIY i make up tutorijala, ali i recenzije određenih aktuelnih trendova.