Written by

Najbolji dodaci za Samsung Galaxy S9 i S9 plus telefone

mobilni svijet, u žiži| Views: 535

Ako ste slučajno nedavno postali vlasnik Samsung Galaxy S9 ili S9 Plus telefona onda morate znati da za ove uređaje postoji mnoštvo sjajnih dofataka koji će dodatno poboljšati iskustvo korištenja ovog telefona, ako je to uopšte moguće. Mi smo za vas probrali, nama najzanimljivije. 

S-View Flip Cover

Ovo su posebne futrole koje korisniku omogućavaju da odgovore na notifikacije i provjere poruke preko providne maske. Veoma je otporna na otiske prstiju, a prednost je što može poslužiti i kao stalak za telefon da nesmetano gledate video zapise.

Wireless Charger Duo

Ovaj bežični punjač je dizajniran ne samo da puni ove vrste telefona već i mnoge druge Samsung nosive uređaje poput pametih satova, a glavna prednost ovog uređaja jeste što veoma brzo puni.

DeX pad

Ako želite vaš telefon pretvoriti u računar onda je ovo ono što vam je neophodno. Sve što treba da uradite jeste da telefon spojite sa ovim uređajem, nakon toga uređaj spojite sa računarom, tastaurom i mišem. Nakon toga ekran vašeg ekrana će se pojaviti na monitoru.

Gear 360

Ako volite novi Gear VR set za glavu, a želite napraviti video od 360 stepeni, onda vam definitivno treba ova kamerica koju možete povezati na svoj telefon, snimati snimke od 360 stepeni u 4 K rezoluciji te snimati fotografije od 15 megapiksela.