Written by

Najbolji fitnes YouTube kanali za 2019.

m:reza, preporučujemo| Views: 654

Lista izgovora onih koji počinju sa zdravim životom od ponedjeljka sadrži standardne: “nemam vremena”, “nemam sportsku opremu”, “odgovara mi da vježbam u vrijeme kada teretana ne radi”, kao i jedan od najvažnijih “ne znam koje vježbe da radim”.

Da bi vam pomogli sa motivacijom na putu do zdravih navika i da listu izgovora svedete na minimum, predstavljamo vam najbolje fitnes YouTube kanale za 2019. godinu.

FitnessBlender

Kelli i Daniel su par koji vjeruje da fitnes treba biti dostupan svima i uvijek, bez obzira na finansijsku situaciju, fizičku spremnost i udaljenost pojedinca od teretane. Svojim pratiocima nude stotine različitih programa za vježbanje uz adekvatan plan ishrane potpuno besplatno.

Blogilates

Blogilates je više od vježbanja i namjenjen je svima kojima je pilates stil života. Ukusni i zdravi recepti, vježbe za početnike, ali i za one koji se godinama bave pilatesom uz simpatičnu Cassey čine ovaj kanal najboljim ženskim fitnes kanalom na svijetu.

XHIT Daily

Za dnevnu dozu energije i zdravlja zapratite XHIT Daily, jer u svakoj minuti videa postavljenih od strane XHIT-a možete pronaći zaista sve, počevši od osnovnih smjernica i savjeta do kompletnog fitnes programa prilagođenog vašim željama.

POPSUGAR Fitness

Ako je cilj koji želite postići ravan stomak i snažno tijelo uz pravilnu ishranu, savjete stručnjaka i dodatnu motivaciju bez odlaska u teretanu, na pravom ste mjestu. Plesom insprisane vježbe koje daju odlične rezultate čine osnov Popsugar Fitness kanala.

ScottHermanFitness

Scott zna na koji način se definišu mišići bez drame i mnogo nauke. Utorkom i četvrtkom ovaj sertifikovani trener postavlja novi video i svaki od njih je u znaku pažljivo izabranih obroka, seta vježbi usmjerenih na gubitak masti i onih rezervisanih za bolju definiciju mišića.