Written by

Najbolji izbor filmova i serija na m:tel TV

m:tel IPTV, tv filter| Views: 327

Na drugom programu Radio-televizije Srbije, subotom i nedjeljom od 22.00 časova možete pratiti američku seriju “Sin”, snimljenu prema istoimenom bestseleru Filipa Mejera, nominovanom za Pulicerovu nagradu.

Deset jednočasovnih epizoda prati priču o preobražaju Elija MakKaloua, u interpretaciji poznatog glumca Pirsa Brosnana, od dobrodušnog i nedužnog doseljenika do proračunatog nasilnika koji na divljem zapadu izgubi sve i nakon toga počne da stvara rančersko-naftašku dinastiju nenadmašnog bogatstva i povlastica. Repriza utorkom i srijedom oko 22.30 časova na RTS 2.

 Fenomenalan i napet triler “Nezaustavljiv”, televizijski kanal HBO donosi 20. decembra 2018. godine u 20.00 časova.

U ovom non-stop trileru, oskarovac Denzel Vašington i Kris Pajn udružuju se s maestrom akcionih filmova Tonijem Skotom. Ogromna lokomotiva u kojoj nema ljudi, nazvana „Zvijer“, puna otrovnih materija, bez kontrole juri po šinama i guta sve pred sobom. Iskusni mašinovođa (Vašington) i mladi kondukter (Pajn), nalaze se u drugom vozu koji je na putu poludjele lokomotive, i smišljaju suludi plan kako da pokušaju da je zaustave i spriječe sigurnu katastrofu u gusto naseljenoj oblasti.                                                     

U filmu “Gospodin i gospođa Adelman” prepliću se  ljubav, ambicija i tajne dok pratimo odiseju jednog neobičnog para. Kanal HBO 2, nedjelja 23.12.u 20.45 časova.

Zabavna, otmjena i dirljiva priča o udvaranju i bračnom životu u ovoj komičnoj šarmantnoj drami talentovanog reditelja debitanta, Nikolasa Bedosa. Mlada intelektualka Sara ludo se zaljubljuje u mladog perspektivnog pisca Viktora, sina imućne buržoaske porodice, koja je nezadovoljna njegovim izborom karijere i djevojke pa mu uskraćuje pristup novcu. Ispričan iz Sarine perspektive, film oslikava njihov fascinantan odnos tokom decenija, sa svim svojim veselim i mučnim obrtima i preokretima, pružajući ironičan, a često i urnebesan pogled na uspone i padove braka. 

Termin za pravu komediju rezervišite u ponedjeljak 24.12. u 20.00 časova, na TV CINEMAX vas očekuje “Smanjivanje”.

Oskarovac Aleksander Pejn („Potomci“) predstavlja nam urnebesno veliku komediju i malog Meta Dejmona. Kad naučnici nađu način da smanje ljude na 12 cm, Pol Safranke (oskarovac Met Dejmon) i njegova žena Odri (Kristen Vig) odlučuju da odbace svoje stresne živote da bi bili smanjeni i počeli da vode luksuzan život u minijaturnoj zajednici. Prepuna nevjerovatnih avantura i beskrajnih mogućnosti, ona im nudi više od bogatstva, dok Pol otkriva čitav novi svijet i shvata da smo predodređeni za nešto veće. 

Podsjećamo vas da je m:tel svim svojim korisnicima TV paketa, kako budućim, tako i postojećim, omogućio besplatan HBO dodatni paket sve do kraja marta naredne godine. 

Kliknite opciju IPTV shop u meniju vašeg m:tel IPTV-ja, odaberite HBO paket i prepustite se satima najboljih filmskih i serijskih ostvarenja.

A ako još uvijek niste isprobali prednosti m:tel paketa,  detalje o  aktuelnoj ponudi za nove korisnike pronađite na www.mtel.ba ili pozovite 0800 50 000.