Written by

Najbolji pokloni za ljubitelje tehnologije

m:ovo m:ono, tehnologija| Views: 271

Uvijek je teško kupovati poklone ljubiteljima tehnologije zato što su upućeni I uglavnom ih ne možete iznenaditi, ali zatosigurno možete pogoditi bar nešto sa spiska njihovih želja. Mi imamo nekoliko prijedloga sa kojima sigurno nećete pogriješiti.

Pametni telefon

Ukoliko osoba koju želite obradovati već neko vrijeme kuka na svoj stari telefon onda je obradujte nekim novim modelom. Uzmite u obzir da je u pitanju znalac i da morate paziti na specifikacije, memoriju, RAM. U ponudi kompanije m:tel možete pronaći sjajne modele različitog cjenovnog ranga od onih premium kao što su Huawei Mate 20 Pro i Samsung Galaxy Note 9 pa do onih nešto povoljnijih poput Samsung Galaxy J6 ili LG Q7.

PlayStation 4

Iako je u slobodnu prodaju pušten prije nekoliko godina PlayStation 4 je uvijek zicer kada kupujete poklone nekome ko je zaljubljenik u tehnologiju. Sasvim je suvišno pričati o kvaliteti dizajna i grafike, jer je Sony sa ovom konzolom zaista nadmašio samog sebe. PlayStation 4 možete pronaći u ponudi kompanije m:tel. 

Bluetooth zvučnik

Sa ovim takođe ne možete pogriješiti posebno ako imate nešto manji budžet. Bluetooth zvučnik nalazi se na listi želja svih ljubitelja tehnologije. U ponudi kompanije m:tel možete pronaći MP CD1 prenosivi zvučnik koga ćete dobiti u paketu sa power bank-om.