Written by

Najbolji telefoni ove godine

mobilni svijet, u žiži| Views: 222

Godina na izmaku nam je donijela mnoštvo sjajnih modela mobilnih telefona, a mi smo za vas odabrali one najbolje mjeseca decembra, možda čak i cijele godine. Neke od ovih telefona možete pronaći i u poudi kompanije m:tel, a mogu biti sjajan izbor za praznične poklone. Svaki od njih ima nešto po čemu se izdvaja od ostalih

Samsung Galaxy Note 9

Ovaj telefon su mnogi proglasili najboljim telefonom ove godine koja je donijela zaista sjajne modele. Mnogi tvrde da nema toga što ovaj telefon ne može. Ima veliki ekran od 6,4 inča, a fotografije i video zapise možete gledati u impresivnoj rezoluciji. Ima jedan od najbržih procesora i dolazi u dvije verzije kad je RAM u pitanju od 6 i 8. Kad je u pitanju interna memorija takođe imate dvije opcije od 128 i 512 GB. Iskreno mislimo da će to zadvoljiti i one najzahtjevnije.

Huawei P20 Pro

Od svih sjajnih modela telefona ovaj se pokazao kao telefon sa njboljom baterijom. Ako niste znali, veća baterije užno ne znači i duže trajanje baterije. Sve u vašem telefonu, od veličine ekrana preko hardvera može da „pojede bateriju“. Huawei je u tom slučaju napravio iskorak. Njihov Kirin 790 procesor koristi AI i mašinsko učenje kako bi se trajanje baterije, jačine 4,000 mAh produžilo. Pored sjajnih specifikacija ovo je jedna po kojoj se P20 ističe među ostalim telefonima.

Google Pixel 3 i 3 XL

Google se sa svojim modelima još uvijek nije priključio trendu dualnih i trostrukih kamera, ali su njihovi modeli zaista oduševili ove godine i zato ih ne možemo izostaviti sa ove liste. Sa ovim telelfonom možete snimati zaista sjajne fotografije i video zapise, a posjeduje i posebni noćni mod zbog kojih možete snimati kvalitetne fotografije i u uslovima jako lošeg osvjetljenja.