Written by

Najbolji uređaji za pametne kuće, za Android korisnike

m:ovo m:ono, tehnologija| Views: 178

Tehnologja za koncept pametnog doma još uvijek djeluje prilično zastrašujuće i mnogi ljudi ne znaju odakle da krenu, a rado bi probali. Prije nego što krenemo treba da napomenemo da uređaji za koncept pametnog doma nisu povoljni i zato je jako važno da dobro promislite koji bi vama bio zaista najkorisniji.

Google Home

Koncept svakog pametnog doma treba da počne sa kućnim digitalnim asistentom, a jedan od najboljih kad su u pitanju Android korisnici je sigurno Google Home.  Ovaj uređaj ima sposobnost da komunicira sa vama i on je most koji vam dozvoljava da kontrolišete svoj dom. Ko dodatak, on sarađuje sa vama i vašim telefonom kao kanal informisanja.

Pametni zvučnici sa ekranom

Ova godina ostaće upamćena i potome što je upravo ove godine lansiran veliki broj pametnih zvučnika ili pametnih ekrana. Kako god ih nazovete sigurno nećete pogriješiti. To je još jedna sjajna opcija za koncept pametnog doma, a među najboljima trenutno je Lenovo Smart Display, veličine osam inča. On ima većinu funkcija Google Home zvučnika, ali je ekran ogromna prednost.

Nest termostat

Jedan od najboljih uređaja za pametne domove je sigurno Nest termostat koga je prizvela kompanija Alphabet i savršeno funkcioniše sa Android telefonima i Google Home.  Nest nudi mnoštvo prednosti, mnogo više od klasičnog termostata. Nest pored termostata ima mnoštvo drugih proizvoda kao što su: pametno zvono i sistem za zaštitu.