Written by

Najbolji vlogovi za putovanja na YouTube-u

m:reza, preporučujemo| Views: 532

Jedan od najboljih načina da saznate nešto više o zemlji koju želite posjetiti su sigurno vlogovi poznatih zvijezda YouTube-a iz ovog domena. Ako na put uvijek odlazite dobro pripremljeni onda vam toplo preporučujemo da prije nego se zaputite u zemlju u kojoj nikada niste bili pogledate neke travel vlogove pomoću kojih ćete zaista puno naučiti.

Ovo su samo neki od YouTube-ra koje bi trebalo da zapratite.

Mr Ben Brown

Poznat je uglavnom kao vloger koji se uglavnom bavi putovanjima, a njegovi snimci su toliko artistički da će vas ostaviti bez riječi. Njegovi kratki filmovi su snimljeni iz njegove perspektive čak i ako se često bavim nekim adrenalinskim sportovima.

Hey Nadine

Nadine Sykora je malo konvencionalniji vologer ovog tipa i svojim gledaocima daje odgovore na najčešća pitanja u vezi destinacija na koja putuje, a vezana su za razne kreativne događaje, zabavu, hranu…

Migrationology

Ako je jedna od omiljenih stavki kod putovanja na nepoznata mjesta isprobavanje nove hrane, onda je ovo kanal koji definitivno treba da zapratite. Mark Weins koji stoji iza ovog bloga sa svojim gledaocima dijeli svoju strast prema putovanjima i naravno hrani.