Written by

Najbolji widgeti za vrijeme i sat

moj android| Views: 930

Widgeti za sat i prognozu vremena su među najpopularnijima na android uređajima, veoma su funkcionalni i korisni, ali s obzirom da je izbor zaista veliki, za vas smo odabrali najbolje.

1Weather

Ovo je jedna od solidnijih aplikacija ovog tipa ima prilično pouzdane i korisne informacije, prognozu vremena za deset dana unaprijed, pa čak i dugoročnu za 12 sedmica koja je uglavnom jako precizna i na nju s emožete osloniti. Ima i widget za sat koji je jednostavnog dizajna i uklopiće se u svaki početni ekran.

Chronus

Ovo je aplikacija ovakvog tipa za koju se slobodno može reći da je iznad prosjeka , zadrži sat, kalendar, Gmail, notifikacije za propuštene pozive, prognozu vremena i sve ono što vam je najpotrebnije. Ono što je najbolje jeste da sve funkcije možete prilagoditi sebi.

Circle Clock

Veoma jednostavna, ali efikasna aplikacija koja će vam obezbijediti samo one najosnovnije informacije u vezi vremena, prognoze i datuma. Ima veoma interesantnu animaciju koja troši bateriju i koju možete isključiti ako primjetite da vam se baterija baš previše troši.

Clock Widget

Prednost ove aplikacije što njenu veličinu možete prilagoditi svom keranu tako da ne smeta, ali da bude dobro vidljiva i da obavlja svoju funkciju. Sadrži sve neophodne informacije u vezi vremena, prognoze, lokacije…

Digital Clock Widget Xperia

Iako je proizvod kompanije Sony može se isntalirati navećinu mobilnih telefona koji rade na Android i dolazi u nekoliko različitih veličina da bi se što bolje prilagodila ekranu telefona. Možete čak podesiti i veličinu fonta, boju, transparentnost, format i još mnogo toga.