Written by

Najbolji YouTube kanali za djecu svih uzrasta

m:ovo m:ono| Views: 564

YouTube kao i internet na kraju krajeva je koristan onoliko, koliko ga pametno koristimo. YouTube nisu samo popularni gejmeri i jutjuberi već se na ovom servisu može naći mnoštvo kanala koji će vaše mališane edukovati, ali i zabaviti.

TED-Ed

Ovo je kanal koji je nemijenjen djeci školskog uzrasta i odličan je izvor za vaše male mislioce. Baš kao što možete pretpostaviti riječ je o kanalu koji je dio TED fondacije. Riječ je o video zapisima koji su veoma kvalitetno animirani i pave se aktuelnim temama, tutorijalima, zagonetkama i svime što bi djeci moglo biti interesantno.

Cartooning 4 Kids

Iako vam djeca nisu pretjerano nadarena za crtanje, ovaj kanal će im biti beskrajno zanimljiv jer će im na prvom mjestu pomoći da nauče osnove crtanja i prateći detaljne tutorijale uspjeće nacrtati svoje omiljene likove. Takođe je amijenjen djeci školskog uzrasta.

For You

Ovo je kanal sajta za roditelje koji se zove Today's Parent i više je namijejen roditeljima, ali im adaje sjajne ideje kako da iskoriste vrijeme sa svojim mališanima na kretaivan način.  Od njega će imati koristi i roditelji i djeca što je najbolja kombinacija.