ples sa zvezdama

Written by

Najgledaniji plesni šou subotom i nedjeljom u 21 čas na kanalu RTRS u sklopu m:tel Open IPTV-a

m:tel IPTV| Views: 167

ples sa zvezdama

Ples sa zvezdama“ je takmičenje plesnih parova u standardnim i latino plesovima. Svaki par čine profesionalni plesač i poznata osoba iz javnog života i od njih se očekuje da prođu kroz sve muzičko-plesne žanrove – ča ča ča, džajv, fokstrot, samba, rumba, tango, paso doble, kvikstep, valcer i bečki valcer.

Bogata scenografija, vrhunska produkcija, sjajni kostimi i muzika koja se aranžira specijalno za ovo takmičenje samo su dio sjajnog šou programa. Njih ocjenjuje profesionalni žiri u sastavu: Konstantin Kostjukov, Marija Prelević, Nikola Mandić i Aleksandar Josipović. Publika, takođe, ima svoj sud i podjednako važnu ulogu u izboru najboljeg para.

Kako u ovom takmičenju učestvuju samo vrsni plesači, s jedne strane, i javne ličnosti koje bar malo imaju talenta za igru, kasting je ozbiljno pripreman, a šansu da stanu pred gledaoce imaju samo najbolji. Među učesnicima su Milojko Pantić, Tanja Bošković, Igor Lazetić, Tamara Paunović, Ivan Mihailović, Nikolija Jovanović, Katarina Šišmanović, Saša Vidić, Lena Bogdanović, Tanja Petrović, Milan Kalinić, Aleksandar Šapić, Vanesa Šokčić i Nikola Nemešević Nemeš. Osjećaj za ritam nikom ne nedostaje ali kad se uzme u obzir da staju pred sudije, učesnicima sigurno nije lako jer moraju svoje plesačko umijeće da dovedu do savršenstva.

Voditelji šoua su baletski igrač Aleksa Jelić, koji je bio jedan od favorita u muzičkom spektaklu “Tvoje lice zvuči poznato” i voditeljka emisije “Žene” Irina Radović.

Takmičenje u standardnim i latino plesovima koje se na malim ekranima održava u mnogim zemljama svijeta dolazi iz BBC produkcije pod nazivom „Strictly come dancing“ a najveću popularnost izvan Velike Britanije je stekao u Americi pod nazivom „Dancing with the stars“ na kanalu ABC. Šou se emituje na najvećim nacionalnim televizijama širom svijeta i karakterišu ga visoki produkcijski standardi.

Budite uz Open IPTV i RTRS subotom I nedjeljom od 21 čas.