Written by

Najiščekivaniji uređaji u 2015. godini u 28. emisiji m:agazin

m:vijesti| Views: 117

28 emisija

Prvo ovogodišnje izdanje m:agazina u svojoj 28. epizodi, koja će biti emitovana u subotu, trećeg dana januara u terminu od 16.15 časova, donosi brojne informacije i novitete iz svijeta tehnologije, a tu su takođe i nezaobilazni sadržaji i najnovije vijesti iz svijeta komunikacija.

Podsjetićemo se koji su to pametni telefoni obilježili proteklu godinu, a koji će vrlo vjerovatno ostaviti trag u ovoj. Vidjećemo i koji su telefon kao najbolji izabrali m:telovi korisnici.

Tehnologija napreduje i razvija se iz dana u dana, pa je tako i protekla godina bila u znaku novih uređaja, koji bi manje ili više trebali da olakšaju život čovjeku savremenog doba. Neki od njih su uspjeli u tom naumu, neki su, opet, pomjerili granica, dok su nas treći, u najmanju ruku, nasmijali.

Kroz novih 20 minuta emisije vodiće vas Jelena Babić i Brankica Stojanović, koje će vam pored navedenih, predstaviti još mnoge zanimljive i zabavne teme.

Ukoliko imate prijedlog za neku zanimljivu temu, pišite nam na magazin@mtel.ba, a mi ćemo se potruditi da u narednim izdanjima i vaša tema nađe svoje mjesto.