Written by

Najkorisnije aplikacije za zaključan ekran

moj android| Views: 91

haj

Želite da na zaključanom ekranu vašeg mobilnog telefona imate neku super fotografiju nešto sasvim posebno što će vaš telefon izdvojiti? U tome vam, naravno, mogu pomoći brojne aplikacije, a mi smo izdvojili njih četiri.

Hi Locker

Ova aplikacija će vam omogućiti da u omiljene aplikacije ulazite direktno sa zaključanog ekrana što je zaista sjajna opcija. Ima tri različite opcije i možete je prilagođavati prema sopstvenim afinitetima.

LokLok

Ovo je veoma zabavna aplikacija, ali da biste je koristili morate uklučiti svoje prijatelje. Pomoću ove aplikacije možete crtati po zaključanom ekranu, a kasnije svoje tvorevine možete slati prijateljima u vidu poruke pod uslovom da koriste istu aplikaciju.

CM Locker

Ova aplikacija je na prvom mjestu korisna jer čisti sve aplikacije koje crpe bateriju i sklanja ih sa zaključanog ekana, isto tako ako neko pokuša da vam otključa telefon, aplikacija će ga fotografisati.

Semper

Semper je aplikacija koja će vas natjerati da promislite glavom prije nego što otključate telefon. Tačnije svaki put kad poželite da ga otključate aplikacija će vam postaviti neku laganu zagonetku. Naravno to ne znači da nećete moći pristupiti vašem telefonu ukoliko pogriješite, ali sigurno će vas zabaviti i možda vam pomogne da smanjite upotrebu telefona.