Written by

Najnovije ažuriranje Huawei Mate 20 Pro donosi još bolji kvalitet fotografija i brže biometrijsko otključavanje

iza ugla, mobilni svijet| Views: 392

Iako je Huawei Mate 20 Pro prije mjesec dana dobio ažuriranu verziju, ova kineska kompanija pripremila je još jedno ažuriranje, koje je već našlo svoj put do korisnika i donijelo dosta noviteta.

Tako je Huawei poboljšao performanse otključavanja lica, a dodatno je “ubrzan” i senzor otiska prsta. Pored toga dodatno je poboljšan i kvalitet fotografija, omogućeno je bolje pozicioniranje na Google kartama i ispravljene su greške za Google poruke koje se nisu prikazivale na liniji “obavještenja”. Uz ovo, ažuriranje je donijelo i Google sigurnosne zakrpe kreirane u novembru ove godine.

Ovaj uređaj je, sa svojom trostrukom kamerom, sistemom bežičnog punjenja i otpornošću na vodu i prašinu, vjerovatno najprepoznatljivji i najpoželjniji uređaj u 2018. godini.

Huawei Mate 20 seriju možete pronaći u m:tel ponudi. Uz Pretplata: XXL+ tarifu Huawei Mate 20 Pro može biti vaš uz mjesečnu ratu od 10,30 KM. Mjesečna rata za Huawei Mate 20 Lite iznosi 18,09 KM u Pretplata: M+ tarifi.

Takođe, podsjećamo vas na nagradnu igru „m:tel i Huawei te voze u novu godinu“ koja traje do 30. januara 2019. godine, a pravo učešća imaju svi postojeći i novi korisnici usluga mobilne mreže m:tel-a, fizička lica sa prebivalištem na teritoriji Republike Srpske, koja zaključe pretplatnički ugovor uz kupovinu bilo kojeg Huawei telefona iz postpaid ponude m:tel-a.