nova_mtel_ponuda_telefona_blog

Written by

Najpovoljnija ponuda telefona u najboljoj tarifi

m:arket, preporučujemo| Views: 381

Pretplata+ tarife donose vam zadovoljstvo uživanja u neograničenoj komunikaciji, ali i odlične mobilne uređaje po jednostavno najpovoljnijim cijenama. Izaberite jedan od telefona iz posebne ponude.

Alcatel 1X DS je odličan startni telefon posebno namijenjen mlađem uzrastu a odličan je izbor i za budžetske korisnike koji žele moderan telefon po povoljnoj cijeni. Ovaj telefon je posebno pripremljen za društvene mreže, ima prednju kameru od 13 MP, selfi kameru od 5 MP a sa obje strane nalazi se i blic. Kako bi fotografije izgledale što ljepše i zanimljivije tu su napredne opcije: Photo Booth, Instant Collage i Social Square.

Estetski odlično dizajniran Nokia 5.1 Plus je kreiran da vas zadivi i izgledom i perfomansama a uz ergonomično i ugodno korištenje. U pitanju je dobro zaokružen uređaj sa odličnim balansom performansi, fotoaparata i trajanja baterije. Upakovan u moderan izgled, sa velikim ekranom, dualnom kamerom, kvalitetnom baterijom i interesantnim karakteristikama Nokia 5.1 Plus  privući će mnoge korisnike.

U preporučenim tarifama, Pretplata: XS za Alcatel 1X DS i Pretplata: L+ za Nokia 5.1 Plus ove telefone možete kupiti po cijeni od samo 1 KM.

ZTE Blade V10 Vita je mobilni telefon odličnih performansi, pristupačne cijene i modernog dizajna koji je napravljen sa namjerom da inovativnim iskustvom osvoji srca mlađih korisnika.

Uređaj ima veliki ekran od 6,2 inča, na zadnjoj strani se nalaze dualne kamere od 13 MP i 2 MP AI kamera zahvaljujući kojoj možete stvoriti savršene bokeh efekte. Prednja kamera je kvaliteta 8 MP i nudi posebne efekte koji ističu prirodnu ljepotu.

ZTE Blade V10 Vita u preporučenoj tarifi Pretplata: S+ ili Pretplata: S Net+ možete kupiti po cijeni od 24,87 KM a ostatak platiti na rate od 4,31 KM.

Honor 10 Lite je kralj među telefonima svoje klase u kojoj je i jedan od najljepše dizajniranih. Ovaj uređaj je u stanju je da uz određene kompromise ponudi ono što imaju skuplji modeli. Telefon ima ekran visoke rezolucije od 6.2 inča, a u vrhu je notch u obliku kapljice koji omogućava impresivan 90%+ screen-to-body odnos.

Telefon pokreće 12nm Kirin 710 procesor a kako bi se poboljšalo gejming iskustvo, Honor je u telefon integrisao i GPU Turbo 2.0 tehnologiju.

Ovaj odlični uređaj može biti vaš po cijeni od 57,15 KM u preporučenoj tarifi Pretplata: M+ a ostatak platite na rate od 9,95 KM.

Više informacija o telefonima u posebnoj pponudi pronađite na adresi www.mtel.ba ili se informišite putem telefona 0800 50 000.