Written by

Nakon Motorola One Vision, stiže i model One Action

mobilni svijet, u žiži| Views: 120

Iako je model Motorola One Vision lansiran prije nešto više od mjesec dana, ovaj brend već ulazi u novi krug i priprema još jedan smartfon.

Prije nekoliko dana su se pojavile detaljne specifikacije novog Motorola One Action telefona, a sudeći prema fotografijama, uređaj će imati tri kamere na zadnjoj strani. Glavni senzor biće kvaliteta 12.6MP, dok će prednja kamera od 25MP koju je imao One Vision, ovoga puta će biti zamijenjena još jednim 12.6MP modulom na One Action modelu.

Izvještaji govore da će One Action biti dostupan u plavoj i zlatnoj boji, u varijantama od 3GB/32GB, 4GB/64GB i 4GB/128GB za RAM i skladišni prostor. Ostale specifikacije, poput Exynos 9609 čipa, 6.3-inčnog FHD+ punch hole displeja i 3500mAh baterije, kao i senzora otiska prsta na poleđini ostaju neizmjenjene karakteristike za dva modela telefona.

Motorola je prošlog mjeseca objavila One Vision, a očekuju se još dva telefona iz One serije – One Pro i One Action. Za sada, o One Pro modelu nismo mnogo čuli  toga, ali ni informacije koje su procurile o One Action uređaju nemaju zvaničnu potvrdu iz kompanije Motorola.