Written by

Naočare koje snimaju HD video i imaju MP3

m:ovo m:ono, tehnologija| Views: 334

Ukoliko ste ljubitelj špijunskih filmova zasigurno će vas obradovati naočare koje ne samo da su u stanju da snimaju HD video, već imaju i podršku za zvuk u MP3 formatu,

Sa špijunskim naočarima možete napraviti video zapis ili fotografije baš onoga što gledate kroz stakla. Ove vrhunske naočare dolaze sa polaroid sočivima i idealne su za situacije u kojima želite da zabilježite snimke, ali niste u mogućnosti da nosite telefon ili foto-aparat.

Pored fotografisanja i snimanja video zapisa naočare imaju i podršku za MP3 i wma player. U okvire naočara elegantno su spakovane slušalice, koje dolaze i sa FM prijemnikom i bluetoothom tako da i Vaš mobilni telefon možete upariti sa naočarima.

Dimenzije su 17.0 x 16.0 x 4.0 cm, a masa 39 grama. Naočare imaju ugrađenu memoriju od 2GB, ali i slot za microSD karticu kapaciteta do 4 GB, pa mogu da snimaju do 5 sati videa sa jednim punjenjem. Napajaju se pomoću punjive Lion baterije od 550 mAh, čija je autonomija između 3 i 4 sata u zavisnosti od načina i uslova korišćenja.