Naša vrata su vam uvijek otvorena

Mtel zapošljava diplomirane inženjere elektrotehnike.

 

Close up of man hand pick one of red wood block from many white wood block in row, vignette effect, metaphor to business concept in choose idea person from many candidate and different on gray background, selective focus.

Želite karijeru na svjetskom nivou u svojoj zemlji?
Napredovanje u poslovnom životu?
Ili imati početak pun mogućnosti?

U našoj kući je važno biti posvećen korisniku, da kao uigran tim poslujemo odgovorno, uvijek spremni na promjene, razmišljajući i djelujući u pravcu konstantnog rasta i razvoja kompanije, ponosno predstavljajući kompaniju kao pravi ambasadori, uvijek i na svakom mjestu.

Diplomirani ste inženjer elektrotehnike?
Interesuju vas poslovi planiranja i izgradnje bežične pristupne mreže, kablovske pristupne mreže,
pripadajuće infrastrukture za ISP Hosting i Cloud usluge i servise, kao i zaštiti ISP mrežnih servisa? Želite da osmišljavate, kreirate i radite na adaptaciji servisa koji za rezultat treba da imaju izgradnju odgovarajućih sistema?

Mi vjerujemo da svakom zaposlenom treba da omogućimo uslove za lični rast i razvoj, jer tako mtel raste. U našem radnom okruženju ćete imati izuzetne mogućnosti za stručno usavršavanje i sticanje stručnih licenci iz oblasti potrebnih za rad.

Zainteresovani kandidati, sa ili bez radnog iskustva, koji se prepoznaju u navedenim radnim ulogama treba da pošalju svoju biografiju (CV) i motivaciono pismo na email adresu oglas@mtel.ba
U motivacionom pismu možete naglasiti svoja stručna interesovanja.
Poziv je otvorenog karaktera.
Prijavi se i postani dio našeg uspješnog tima!

Prijavite se za m:tel newsletter. Prijavi se