Nastavlja se lov na „Moj Mix“: Uskoro poznati prvi pobjednici

prolec%c2%a6uni-mix_saopstenje

Kompanija m:tel je upotpunila svoju paletu zabavnih i informativnih sadržaja Facebook igricom „Ovo je moj mix“ koja je u prethodnom periodu okupila brojne ljubitelje online igara. U samoj završnici prvog kruga, nekoliko takmičara se bori za prva mjesta na bodovnoj listi, a oni koji se pokažu kao najuspješniji, osvojiće poklon kompanije m:tel.

Naizgled jednostavan izazov je stavljen pred igrače, a sastoji se iz sakupljanja Moj Mix paketa, kao i njima odgovarajućih bonusa, i to sve u roku od 60 sekundi koliko je stavljeno na raspolaganje po jednoj partiji.

Padajuće Moj Mix opcije je potrebno smjestiti u kutiju u dnu ekrana, koju igrač pomjera lijevo-desno, a svaki „ulovljeni“ bonus donosi pet osvojenih poena. Ipak, igrače često iznenadi i „mračna“ kutija, koju je teško zaobići, a koja, ukoliko se greškom uhvati, može da rezultira sa 10 oduzetih bodova.

Na Facebook nalogu kompanije m:tel se svake sedmice objavljuje presjek bodova, a trenutno stanje na bodovnoj listi pokazuje da su najuporniji takmičari uspjeli da osvoje i više od 400 poena.

Prvi krug igre je otvoren do 15. juna, nakon čega će biti poznati pobjednici, a ukoliko i vi želite da testirate moć fokusa i brzinu, ili samo tražite način za opuštanje od naporne svakodnevnice, zaputite se na zvaničnu Facebook stranicu kompanije m:tel i klikom na istoimeni tab možete da započnete zabavu.

Za više detalja o Moj Mix pogodnostima posjetite www.mtel.ba ili zvaničnu Facebook stranicu kompanije m:tel.

Prijavite se za m:tel newsletter. Prijavi se