Written by

Nastavlja se zabava uz Open asocijacije: Poznata imena novih dobitnika Open filmskih paketa

m:tel IPTV| Views: 85

vizual-open-asocijacije

Protekle sedmice brojni filmofili bili su aktivni na društvenim mrežama i pogađali nazive filmskih ostvarenja, koja su se krila iza ponuđenih Facebook i Instagram animacija.

Treće izdanje popularne online igre Open filmske asocijacije, koju je kompanija m:tel pokrenula za sve ljubitelje kvalitetnih filmskih i serijskih sadržaja, tako je završila još jednu sedmicu u novom ciklusu takmičenja.

Druga sedmica Open asocijacija započela je na Instagram profilu kompanije m:tel, kada se u srijedu 22.03.iza ponuđene animacije krilo kultno filmsko ostvarenje sa kraja 20. vijeka protekog milenijuma “Fight club”. Dva dana kasnije, 24.03. na m:tel-ovoj Facebook stranici pojavila se nova asocijacija, koja je ukazivala na čuveni film “Pulp Fiction”.

Tokom druge sedmice ove igre najoštrije oko, ali i najbrže prste imali su: Irena Popović, Dražen Brdar, Sandra Bašić, Žikica-Stevens Pantić, Mario Davidović i Antonić Saša. Oni su među prvima ponudili tačno rješenje ponuđene zagonetke i tako osvojili posebno pripremljene „Open filmske pakete“.

Ukoliko i sami želite da se oprobate u sličnom izazovu, ne propustite narednu igru već u petak, 31. marta na m:tel Facebook nalogu. Ako ste propustili priliku za učešće, nove Open asocijacije će svake sedmice biti objavljivane na pomenutim platformama, a svi učesnici će dobiti novu šansu za pobjedu.

Jedna od najtraženijih ponuda kompanije m:tel je upravo Open IPTV, a njene pogodnosti su nepregledne. Slogan „Mjesto na kojem živi najbolja zabava“ potvrđuje videoteka, koja vam omogućava da gledate filmove po izboru u svom domu i onda kada vi to želite (Open, Pickbox, AXN, HBO), sjajne Open To Go mogućnosti izbora jednog uređaja preko koga ćete gledati TV program i kada ste daleko od kuće, na bilo kojem mjestu gdje imate m:tel mrežu, kao i mogućnosti pauziranja programa, gledanja programa koji su već prošli i to do 72 sata unazad te korišćenje Facebook-a i YouTube-a na bilo kojem televizoru.

Svi raspoloživi programi mogu se pronaći na TV vodiču koji će vam omogućiti kompletan uvid u raspored emitovanja TV programa za više dana, kao i sadržaj filma ili serije. Putem TV vodiča možete da kreirate podsjetnike za sadržaje koje ne biste željeli propustiti. Za nove sadržaje i dobru zabavu, pratite naloge kompanije m:tel na društvenim mrežama.