Written by

Navijaj uz zvukove sambe

m:vijesti| Views: 49

navijaj uz zvukove sambe

Ako ti ne možeš u Brazil, neka Brazil dođe tebi.
Pridružite se navijačima i uživajte u bojama Brazila na svom novom Sony LED televizoru. Ostanite u svojim domovima, zauzmite svoje omiljene pozicije i pratite utakmice sa prijateljima uz fantastičnu sliku na televizorima iz naše nove ponude.
Preporučujemo vam nove:
LED TV SONY KDL32R41O već od 249 KM i SMART LED TV SONY KDL4OW6O5 već od 699 KM uz Open Trio.
Open Trio je idealan ukoliko tražite tri usluge na jednom mjestu. Uz beskrajan izbor odličnih digitalnih TV programa, besplatnih razgovora i neograničenog interneta, uživaćete u svim prednostima  moderne komunikacije.
Pored paketa Open Trio, podsjećamo vas da možete odabrati i:

 
Open start za sve one koji žele dobar start u svijet televizije, besplatnih razgovora i interneta. Start sadrži izbor najpopularnijih kanala, neograničen internet i besplatne razgovore unutar m:tel mrežne grupe u kojoj se nalazite.

 

Open Duo odabraćete ako su vam dovoljne dvije usluge u paketu. Možete da birate između televizije, besplatnih razgovora i neograničenog interneta – baš onako kako vam odgovara.

 

Open Quadro odabraćete ukoliko vam Open trio nije dovoljan i želite da ga upotpunite uslugom mobilne telefonije i jednim mobilnih telefona iz naše ponude. Samo ime kaže radi se o četiri usluge u jednom paketu I dostupan vam je u četiri varijante u zavisnosti od toga koliko razgovarate mobilnim telefonom.

Za više informacija pozovite 0800 50 005.