Written by

Ne propustite bogat novogodišnji program uz Open IPTV

m:tel IPTV| Views: 83

međuzvjezdani

Pred svima vama koji ćete novogodišnju noć provesti uz drage osobe ispred TV-a, stoji ni malo jednostavan zadatak – odabrati najbolji od najboljih TV programa. Priznajemo, za to je krivac Open IPTV i šaroliki program koji će se u novogodišnjoj noći emitovati na preko 150 digitalnih kanala. Međutim, kako bismo vam bar malo pomogli, odabrali smo neke od sadržaja uz koje će vam sigurno biti interesantno.

Predlažemo vam da vaše novogodišnje slavlje započnete nešto ranije jer već u ponedjeljak, 28. decembra 2015. godine, na televizijskom kanalu CINEMAX možete pogledati fantastično dramsko ostvarenje „Neprilagođena“, u udarnom terminu od 20.00 časova. Ovaj film dobitnik je prestižnog „Oskara“, a u glavnim ulogama se pojavljuju Vinona Rajder, Anđelina Džoli i druga poznata holivudska imena. Radnja filma prati Suzan koja je depresivna i bezvoljna nakon završetka srednje škole krajem 1960-ih. Poslije pokušaja samoubistva završava u Klejmoru, mentalnoj ustanovi u kojoj se narednih 18 mjeseci bori s bizarnim svijetom te ustanove.

U novogodišnjoj noći možete biti uz program RTRS-a koji u dobrom raspoloženju i još boljem društvu dočekuje novu godinu. Kakav novogodišnji kolaž su nam pripremili, pogledajte posljednjeg dana 2015. godine od 20 časova i 15 minuta. Oko 80 poznatih lica uz mnogo dobre pjesme učiniće ovu veče posebnom. Nasmijaće nas, raznježiti, ali i podstaći na razmišljanje da li smo možda u trci za materijalnim, prestali da se radujemo i negdje u sebi potisnuli novogodišnju čaroliju… Provedite ugodnu novogodišnju noć uz Zdravka Čolića, Harisa Džinovića, Željka Joksimovića i brojne druge zvijezde uz prigodne skečeve i lijepe novogodišnje želje.

HBO je za posljednji dan stare godine pripremio Novogodišnji film iznenađenja, koji će gledaoci moći da otkriju i pogledaju deset minuta poslije ponoći – 1.1.2016. u 00.10 časova. Prije toga, u novogodišnjoj noći, gledaoci će moći da uživaju u brojnim filmovima: ”Zauvijek sa Gilijan”, “Knjiga života”, ”Slučajno zajedno”, ” Čovjek ptica” i drugi.

Da će i 2016. godina biti puna dobrih filmskih naslova možete vidjeti već prvog dana u 2016. godini, u 02.15 časova. Na TV kanalu HBO nas očekuje megapremijera filma „Međuzvjezdani“ – drama Kristofera Nolana, nagrađena Oskarom za najbolje vizuelne efekte, sa fantastičnom glumačkom ekipom: Metju Makonahi, En Hetavej, Džesika Častejn, Majkl Kejn i Elen Berstin.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.