Written by

Ne propustite hit komediju “Kada porastem biću Kengur”

m:tel IPTV| Views: 350

Klasik TV, četvrtak 29.01. u 22.00 časova

Kad porastem bicu Kengur

U četvrtak na kanalu Klasik TV možete pogledati jednu od najpopularnijih domaćih komedija “Kad porastem biću Kengur”. Braca, Iris, Živac, Šomi i Sumpor samo su neki od nezaboravnih likova koji će vas nasmijati do suza.

Kroz film se isprepliću tri paralelne priče. Braca je student filmske montaže koji je zaljubljen u zgodnu manekenku Iris. On pokušava da je osvoji na sve moguće načine, međutim stvari ne idu onako kako je planirao. Njih dvoje moraju prevazići mnoge razlike koje postoje između njih ili njihova veza neće biti moguća.

Bracini prijatelji Šomi i Duje strastveni su navijači engleskog fudbalskog kluba Eastwich u kojem je golman Kengur, njihov prijatelj iz djetinjstva. Oni misle da je sportsko klađenje jedino u čemu su dobri.
Film prati i priču Avaksa i Hibrida koji dane provode na krovu nebodera i iščekuju da se desi nešto što bi im promijenilo život.

U ovoj hit komedija režisera Radivoja Andrića pojavljuje se i odlična glumačka postava: Sergej Trifunović, Marija Karan, Nikola Đuričko, Lazar Strugar, Nebojša Glogovac i mnogi drugi.