Written by

Ne propustite najbolje filmove i serije uz Open IPTV

m:tel IPTV| Views: 64

Open četvrtkom

Open televizija nudi vam preko 140 digitalnih kanala putem kojih možete odabrati TV program koji vam najviše odgovara. Za narednu sedmicu preporučujemo vam brojna filmska ostvarenja i popularne serije.

Već prvog dana marta 2015. godine možete pogledati sjajno dramsko ostvarenje „Praznik rada“, film koji je nominovan za „Zlatni globus“. Glumačku postavu predvodi holivudski dvojac Kejt Vinslet i Džoš Brolin, a režiju potpisuje Džejson Ritman. Radnja ove drame nas vodi do Adel, depresivne samohrane majke i njenog sina Henrija koji nude prevoz ranjenom i zastrašujućem čovjeku. Dok policija traži odbjeglog osuđenika po gradu, njih dvoje postepeno saznaju pravu Frenkovu priču i za nekoliko dana grade snažan odnos s njim. Na prograbu kanala HBO, 1. marta 2015. u 20.05 časova.

Dovoljno je napisati „Veliki Getsbi“ i imate sasvim dovoljan razlog da odgledate ovu romantčnu dramu na kanalu HBO, u utorak, 3. marta u 17.40 časova. Režiser Baz Lurman i holivudska zvijezda Leonardo Dikaprio nas vode u 1922. godinu, kada se lakovjerni Nik Karavej sa Srednjeg zapada seli u Njujork. Smjestivši se u kuću pored imućnog Džeja Getsbija, Karaveja sve više oduševljavaju žurke koje se organizuju na imanju njegovog komšije…

Televizijski kanal HBO COMEDY preporučuje romantičnu komediju „Kazanova“ koja je na programu 6.3.2015. u 18.10 časova. Kazanova je bio najozloglašeniji svjetski zavodnik, vrhunski mačevalac i majstor prerušavanja i domišljatosti. Smatralo se da nema žene koja može odoljeti Kazanovinom šarmu. Bar do sada…

Na kanalu FOX ne propustite sedum sezonu serije “Kasl” koja je na programu od 4. marta, srijedom u 21.00 čas. Kad su gledaoci prvi put susreli Ričarda Kasla, čuvenog pisca misterija i razvedenog oca koji odgaja kćerku tinejdžerku dok ga njegova majka, brodvejska diva, drži pod kaontrolom, on je imao kreativnu blokadu. Ali kad ga je njujorška policija ispitala u vezi sa serijom ubistava koja su izvedena tako da kopiraju scene iz njegovih knjiga, Kasl je našao inspiraciju u detektivki njujorške policije Kejt Beket, oštroumnoj i agresivnoj inspektorki Odjeljenja za ubistva koja je fascinirana čudnim i nekonvencionalnim slučajevima. Iako su smjesta dospjeli u sukob, počele su da frcaju neke drugačije varnice, što je oboje dovelo u opasnost, a javio se i nagovještaj romanse kad je Kasl priskočio u pomoć pri nalaženju ubice imitatora.

Kriminalističku priču sa elementima komedije TV CINEMAX. Riječ je o “Pikasovoj bandi”, čija je radnja smještena u Pariz, 1911. godine. Mladi Pablo Pikaso, Gijom Apoliner i prijatelji, osumnjičeni su za legendarnu krađu Mona Lize iz Luvra. Da li su oni međunarodna banda kradljivaca umjetnina? Ili je riječ o velikom nesporazumu? Pogledajte u petak, 6.3.2015. Uloge tumače: Ignjasio Meteos, Pjere Benezit i drugi. Režija: Fernando Kolomo.

Budite I dalje uz najbolji TV program I Open IPTV.