serija-tajkun_MtelIPTV_mtel blog

Written by

Ne propustite premijeru hit serije „Tajkun“

m:tel IPTV, tv filter| Views: 309

Na SUPERSTAR kanalu 15. marta u 21.00

 

Kanal SUPERSTAR, koji se nalazi na poziciji 006 vašeg m:tel IPTV-ja, želi vam dobrodošlicu u život i svijet tajkuna.

Dugo očekivana serija „Tajkun“ je priča o Vladanu Simonoviću, tajkunu kog maestralno tumači Dragan Bjelogrlić. Vladan je u javnosti omražen zbog bogatstva stečenog na sumnjiv način, tokom devedesetih godina prošlog vijeka. Godinama je iz sjenke upravljao svojom moćnom kompanijom, ali se sve menja kada biva primoran da izađe na medijsku svjetlost. On postaje progonjen čovjek, prisiljen na drastične mjere radi očuvanja sebe i svoje porodice. Vladan ima neprijatelje, i javne i tajne. Vladan se sukobljava i sa onima koji bi trebalo da su mu najbliži. Vladan krije, i otkriva tajne.

„Tajkun“ je triler sa kriminalističkim zapletom u kom dominiraju elementi porodične drame.

Na SUPERSTAR kanalu emituje se premijerno od 15. marta, nedjeljom od 21.00 časova.

DRAGAN-BJELOGRLIC-I-VUK-JOVANOVIC.mtel

Uloge tumače: Dragan Bjelogrlić, Vuk Jovanović, Tihana Lazović, Branislav Trifunović, Neven Bujić, Janko Volarić Popović, Marko Baćović, Vanja Nenadić, Hana Selimović, Toni Mihajlovski, Miloš Petrović Trojpec, Anita Mančić… U jednoj od epizodnih uloga pojavljuje se i čuvena Bebi Dol.

Scenario potpisuje Đorđe Milosavljević, režiju Miroslav Miša Terzić.

Serija „Tajkun“, čiji producenti su Firefly i Telekom Srbija, prikazaće vam svijet raskoši i luksuza koji odlikuje život na visokoj nozi, ali i njihovo naličje koje čine pogoni napuštenih fabrika i mračne lokacije na kojima se odvijaju sumnjiva dešavanja.

Budite uz m:tel IPTV i ne propustite premijeru nove serijske poslastice.