I Know This Much Is True

Written by

Ne propustite premijeru nove serije na HBO-u

m:tel IPTV, tv filter| Views: 318

„Znam da je ovo istina“ premijerno 11. maja na HBO kanalu u okviru m:tel IPTV-ja

 

Korisnici m:tel IPTV-ja u maju mjesecu imaju mogućnost besplatne aktivacije HBO Premium paketa u okviru kojeg mogu da prate sve HBO i Cinemax kanale , te da uživaju u bogatim filmskim i serijskim minutama HBO videoteke.

Jedna nova serija stiže nam već početkom sljedeće sedmice. Riječ je o seriji „Znam da je ovo istina“ zasnovanoj na bestseleru Volija Lema iz 1998. godine, koju premijerno možete pogledati 11. maja od 20.00 časova na HBO kanalu.

Dobitnik Emija Mark Rafalo tumači likove jednojajčanih blizanaca, Dominika i Tomasa Berdsija, u ovoj šestodijelnoj drami u adaptaciji i režiji Dereka Sijanfransa. Paralelno prateći njihove živote, ova porodična saga predstavlja nevjerovatnu priču o izdaji, žrtvi i oproštaju, smještenu u Ameriku 20. vijeka. Gledaćemo Dominika i Tomasa u različitim periodima njihovog života, počevši od njihove sadašnjice koja se odvija tokom 1990-ih kad oba brata ulaze u srednje doba, i vraćajući se na njihovo odrastanje kroz Dominikovo sjećanje.

Oskarovka Melisa Leo igra Dominikovu i Tomasovu majku u seriji, dobitnica Emija Rouzi O’Donel glumi socijalnu radnicu Lisu Šefer, Arči Pandžabi je u ulozi Tomasovog psihologa, Džulijet Luis igra Nedru Frank, samoživu ženu koju Dominik zapošljava, a Ketrin Han je Dominikova bivša žena Desa Konstantin. Imodžen Puts igra Dominikovu djevojku Džoj Henks, Džon Prokaćino je u ulozi Dominikovog i Tomasovog očuha, Rob Hubel je Dominikov najbolji prijatelj Leo, a Filip Etinger igra blizance u tinejdžerskom dobu.

Derek Sijanfrans i Mark Rafalo su istovremeno među izvršnim producentima serije, uz Grega Finberga, Linet Hauel Tejlor, Bena Brauninga, Glena Basnera, Anju Epštajn i Volija Lema.