Written by

Ne propustite u avgustu: Open IPTV Travel Channel

m:tel IPTV| Views: 99

open tv

Put začina Šejna Dilije
U avgustu, utorkom u 20:00

Moraćete dobrano da se potrudite da nađete kuvara koji je više posvećen ideji “gostoljubivosti” od Šejna, koji je čak i tetovirao tu riječ na svojoj nadlaktici. A njegove tetovaže “Fortis et Hospitalis” ili “Snaga i gostoprimstvo” nije samo umjetnost na koži, to je Dilijev porodični slogan, prenijet iz Australije kada je Šejnov otac emigrirao sa Malte 1970. godine. To je takođe osnovni princip koji Šejn prati u svom privatnom i poslovnom životu. Porodica je osnov Šejnovog bitstvovanja i njegov nagrađeni restoran u Melburnu je nazvan po njegovoj supruzi “Maha”. Tu on kombinuje maltežansko kulinarsko iskustvo koje mu je prenijeto u porodici zajedno sa kompleksnom libanskom kuhinjom, prenijetu od roditelja njegove supruge i ponovo osmišljen svojim osobenim čulom. Šejn želi da istražuje I pomijera granice radije nego da sjedi na lovorikama. On odlazi na Maltu, Liban, Irak i Tursku na svoj kulinarski pohod kako bi pratio neke od najstarijih preživjelih recepata na Zemlji. Inspiraciju nalazi u ruralnim i savremenim regionalnim kuhinjama ljudi koje upoznaje, Šejn se zatim vraća u kuhinju u Melburnu da utisne svoj pečat na neke drevne i veoma uticajne kulinarske tradicije.

Putovanja sa Bondi Vet
Premijera u nedjelju 17. avgusta u 18:30

Poznat skoro kao i legendarna australijska surf plaža, doktor Kris Braun je harizmatični ljubitelj životinja poznat milionima gledalaca kao Bondi Vet. Ali sada ovaj vrijedni veterinar odlazi na veoma zaslužen odmor, zatvara operacionu salu i odlazi da istraži neke od najlepših i najbizarnijih mijesta na svijetu. Ali ne može se veterinar držati podalje od svoje strasti, barem ne dugo, tako da su “lokalci” sa kojima će se družiti – ludi majmuni u Japanu, tigrovi na Tajlandu i najveće ajkule na svijetu u Australiji. Krisova ljubav prema prirodi kombinovana sa njegovom neumornom vedrom naravi, koju ne može da uzdrma ni gomila majmuna koji čupaju, čini ga apsolutno savršenim putnikom.

Igraj Ameriko
Dvostruka premijera u srijedu 27. avgusta u 20:00

Bivši prevarant Sal Pjaćente sigurno zna kako da igra igru. Sal je krenuo drugim putem, pretvorivši se od prevaranta u konsultanta kazina, i zbog toga je čovek koji zna najbolje
strategije da pobijedi vjerovatnoću. Od karnevala, sajmova i šibicarenja do barova i arkadnih igara, Sal otkriva tajne iza pobjede. Putujući širom Amerike, on pruža zapanjujuć pogled u to kako se vjerovatnoća okreće protiv igrača, ali i kako – ukoliko
mu se pruži prava strategija – igrač može da trijumfuje. Bez obzira koja je igra, bez obzira na ulog, Sal je tu da vam pomogne da pobijedite. Igrajmo!

Travel Chanel dostupan je svim Open IPTV korisnicima u osnovnom paketu.