Written by

Neograničeno razgovarajte uz Moj Mix: Deset puta više minuta za isti iznos pretplate

m:vijesti| Views: 297

neograniceni-razgovori_slajder

Ljubitelje dugih telefonskih razgovore, obradovaće najnoviji bonusi za minute u Moj Mix tarifama: Extra, Top, Premium i VIP. Cijena pretplate ostala je ista, a bonusi su 10 puta veći. Ova jedinstvena ponuda u BiH omogućiće vam skoro pa neograničenu komunikaciju prema svim fiksnim i mobilnim mrežama u BiH.

U tarifi Moj Mix Extra do sada ste mogli razgovarati uz bonus od 300 minuta. Sada je bonus 10 puta veći i iznosi 3.000 minuta.

U tarifi Moj Mix Top bonus za razgovore bio je 500 minuta, a sada je uvećan na 5.000 minuta.

Bonus u tarifi Moj Mix Premium povećao se i više od 10 puta i sada, umjesto 600, iznosi 7.000 minuta.

Tarifa Moj Mix VIP umnogome se razlikovala od svih ostalih postpaid tarifnih modela, a i sada je posebna. Njen bonus za razgovore, umjesto dosadašnjih 1.000, iznosi 10.000 minuta.

Pored toga, uz tarifu Moj Mix VIP dobićete i mnogo veći bonus za mobilni internet. Umjesto dosadašnjih 20 GB, od sada, po istoj cijeni, dobijate čak 32 GB po maksimalnoj brzini prenosa podataka.

Moj Mix tarife, skrojene su po vašoj mjeri, jer u njima dobijate onoliko bonus minuta za razgovore prema svim fiksnim i mobilnim mrežama u BiH, poruka prema svim mobilnim mrežama u BiH i mobilnog interneta u m:tel mreži, koliko vam je potrebno za potpuno uživanje u bezbrižnoj komunikaciji.

Moj Mix vam pruža i mogućnost besplatnih razgovora sa jednim, po vašem izboru odabranim prijatelj brojem, a tu su i bonus minute za razgovore prema mts mobilnoj mreži u Srbiji.

Vi odaberite Moj Mix, a mi vam uz najnovije bonuse, želimo prijatne razgovore!

Ponuda vrijedi od 01.04. do 30. 06.2017. godine.

Za više informacija pozovite Call centar putem besplatnog broja 0800 50 000.