Written by

Nova domaća humoristička serija „Daleko je Holivud“

iz ponude, m:vijesti| Views: 610

Od subote 13. aprila na Superstar TV kanalu, u okviru Osnovnog m:tel TV paketa, gledaoci će moći da prate novu humorističku seriju „Daleko je Holivud“, reditelja Ivice Vidanovića. 

Radnja, kroz 12 polučasovnih epizoda, prati nekoliko generacija glumaca u malom, provincijskom pozorištu. Pod palicom upravnika koji nije čovjek od struke, umjetnici pokušavaju da se izbore sa nedaćama koje prate kulturu. Sanjaju o Holivudu i velikim uspjesima, dok brinu o neslavnoj egzistenciji. Mada se upravnik ne razumije u teatar, stalo mu je do njega zbog čega je njegov lik koji tumači Boris Komnenić, često tragikomičan.

Tri glavna, stalno zaposlena, glumca nisu stanovnici toga mjesta, tako da su, u toku rada na predstavi, smješteni u sobe, koje se nalaze u samom pozorištu.

To su Duško i Nedeljko, obojica u tridesetim, i Tamara, oko dvadeset i pet. Nedeljko i Tamara su iz Beograda, dok je Duško, porijeklom iz Bosne, nastanjen u Novom Sadu. Svi ostali glavni likovi su iz tog mjesta. Dok jedan sanja o Holivudu (Nedeljko), neko bi bio zadovoljan i prelaskom u Beograd (Tamara), dok je treći (Duško) više zaokupljen načinom kako osvojiti srce, nepokolebljive i šarmantne koleginice Tamare! Direktor (oko 50 god.) zloupotrebljava  svoju funkciju, pokušavajući da izvuče korist, kako na ljubavnom, tako i na društvenom planu… ali mu to, nešto, i ne polazi za rukom…

Da li će, i ko će eventualno  svoje snove, ipak, pretočiti u javu, to ćemo kroz mnoštvo duhovitih situacija i dijaloga, saznati prateći – DALEKO JE HOLIVUD!