Written by

Nova doza zabave uz Moj Mix tarife

m:vijesti| Views: 312

prolec%c2%a6uni-mix_saopstenje

Nakon promotivnog Moj Mix putovanja kroz sedam bh. gradova, kompanija m:tel nastavlja sa proljećnom zabavom za korisnike, ovoga puta kroz Facebook igricu. Naime, od danas će na toj društvenoj mreži biti dostupna igrica za sve generacije, a oni najspretniji će dobiti i poklone.

Ako ste ljubitelji starih dobrih klasika, kada su igrice u pitanju, sigurno je da će vam se i ova dopasti. Pronađite „Ovo je moj mix“ igricu na zvaničnoj Facebook stranici kompanije m:tel, gdje ćete klikom na istoimeni tab pokrenuti zabavu.

Svaki korisnik će dobiti svoju kutiju u koju će da sakuplja Moj Mix pakete, ali i bonuse koje oni nude. Za jednu partiju imate na raspolaganju 60 sekundi, svaki paket koji uhvatite nosi pet bodova, kutije označene sa Moj Mix i bonus, nose 10 dodatnih bodova, a postoji i mračna kutija koja oduzima 10 bodova. Konačni rezultat zavisi od broja i vrste sakupljenih kutija.

Šareni proljećni mix igrica je nastavak kampanje u svrhu promovisanja Moj Mix tarifa koje su doživjele procvat sa prvim danima proljeća i donijele bonuse deset i više puta. Tako ćete u tarifama Extra, Top, Premium ili VIP umjesto dosadašnjih 300, 500, 600 ili 1.000 minuta razgovora, sada dobijati 3.000, 5.000, 7.000 ili 10.000 minuta mjesečno za razgovore prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u BiH.

Igrica će trajati dva mjeseca i svake sedmice će se praviti presjek bodova, a najbolji igrač mjeseca će dobiti poklon koji je obezbijedila kompanija m:tel. Više detalja o Moj Mix ponudi možete pronaći putem www.mtel.ba ili zvanične Facebook stranice kompanije m:tel.