Nova elegancija umjetnosti - Huawei Watch GT2 Pro pametni sat

Written by

Nova elegancija umjetnosti – Huawei Watch GT2 Pro pametni sat

m:arket, preporučujemo| Views: 324

Huawei Watch GT2 Pro Classic i Huawei Watch GT2 Pro Sport u m:tel ponudi

Savršeni balans umjetnosti i tehnologije, Huawei Watch GT2 Pro pametni sat je dizajniran da se prilagodi vašem stilu ali i da bude vaš vjerni pratilac pri svakodnevnim aktivnostima.

Safirni brojčanik sata otporan je na habanje i u kombinaciji je sa titanijumskim okvirom za laki i čvrsti dizajn. Sjajna keramička leđa, pogodna za kožu, osiguravaju udobno nošenje a u m:tel ponudi možete izabrati klasičnu ili sportsku verziju ovog pametnog sata.

Huawei Watch GT2 Pro podržava precizno praćenje podataka za više od 100 režima vježbanja, poput penjanja, trčanja na otvorenom, veslanja, tenisa i drugih. Pametni sat pomaže u praćenju vašeg kretanja, a postoji više od 10 kurseva sa glasovnim navođenjem koji vam daju više prijedloga za bolji trening.

Samo započnite svoj trening: sat će to automatski primjetiti, zatim počnite praćenje aktivnosti jednim dodirom.

Sačuvajte do 500 pjesama i sat lako uparite sa Huawei FreeBuds Pro slušalicama. Možete trčati ili džogirati uz omiljenu muziku bez telefona.

Budite informisani o iznenadnim promjenama vremena. Ugrađeni visinski barometar detektuje promjenu vazdušnog pritiska u realnom vremenu kako biste uvijek bili pripremljeni za putovanja ili avanture na otvorenom.

Sa Huawei TruSleep™ 2.0 tehnologijom, vaš Huawei Watch GT2 Pro može naučno pratiti i dijagnostikovati šest čestih problema sa snom i dati prijedloge za bolji odmor. Dok spavate, sat prati otkucaje srca, analizira disanje i daje ocjenu za ukupan kvalitet vašeg sna.

Pametni sat ima mnogo naprednih opcija poput detekcije zasićenja krvi kiseonikom, zatim Route Back funkcija koja pamti vašu putanju i koristi GPS za preciznije označavanje pozicije kao i TruRelax™ tehnologiju koja će vam pomoći da se oslobodite stresa.

Svoje pozive možete primiti, odbiti ili stišati direktno na svom satu putem Bluetooth konekcije sa telefonom.

Vrhunski Huawei Watch GT2 Pro Classic ili Huawei Watch GT2 Pro Sport u m:tel ponudi uz preporučenu Pretplata: S+ ili Pretplata: S Net+ tarifu možete kupiti po cijeni od 125,78 KM a ostatak platite na 23 rate od 21,88 KM.

Uz iste preporučene tarife, potražite i Huawei Watch Fit pametnu narukvicu koju možete kupiti po cijeni od 239 KM a ostatak platite na 23 rate od 8,31 KM.

Naručite ih u m:tel web shop-u ili pozivom na telefon 0800 50 000 a ponudu Huawei pametnih satova potražite na www.mtel.ba.