Written by

Nova opcija Gmail-a: šta donosi dinamični e-mail?

m:reza, preporučujemo| Views: 127

Ljubitelje Gmail-a će obradovati činjenica da njihova elektronska pošta ažuriranjem donosi nove funkcije, a riječ je o dinamičnom e-mail-u. 

Google je odlučio da promijeni tradicionalni, statični dizajn te je upravo iz tog razloga u Gmail implementirao dinamičnu e-poštu. Na ovaj način je elektronska pošta postala korisnija i interaktivnija za svoje korisnike, budući da je omogućila dokumentovanje reakcija direktno iz same poruke, kao što je RSVP za neki događaj, popunjavanje ankete ili odgovoranje na komentare.

Zahvaljujući novoj opciji Gmail-a moći ćete sami da ugradite AMP unutar poruke, te ćete tako uvijek imati ažurirane najnovije informacije u konverzaciji sa prijateljima i poslovnim partnerima. Ali ova funkcija nije rezervisana samo za pojedince, jer su i neke poznate kompanije počele da upotrebljavaju dinamičnu e-poštu svakodnevno, a neke od njih su Booking.com, Despegar, Doodle, Ecwid, Freshworks, Nexxt, OYO Rooms, Pinterest i redBus.

Kao i ostatak Gmail-a i dinamična e-pošta u svom sastavu ima odličan sistem za zaštitu privatnosti i sigurnosti. Za početak će ova opcija biti dostuna korisnicima Gmail-a na webu, dok će mobilna podrška biti uvedena nešto kasnije. Takođe, ukoliko ste korisnik G Suite-a, možete omogućite dinamičnu e-poštu za svoju kompaniju u Admin console-u u narednih nekoliko dana.