playground_meetup_27_1300x620

Written by

Nova sezona m:tel Playground-a

m:vijesti, prijateljstva| Views: 139

Startup priča se nastavlja, sa novim izazovima i prilikama

Kompanija m:tel i dalje stoji rame uz rame najnovijih trendova u IT svijetu, a sa novom sezonom Playground-a dodatno podržava tehnološki razvoj zajednice, startup priče i biznise zasnovane na ICT rješenjima.

Podsjećamo da m:tel Playground predstavlja program u kojem svi imaju priliku da čuju sve o najnovijim tehnološkim trendovima na #meetup događajima koji će biti organizovani tokom cijele 2020. godine, ali i učestvuju u Playground izazovu koji će pružiti priliku timovima da razviju svoje tehnološke i biznis vještine sa ciljem razvoja ICT rješenja zasnovanim na IOT tehnologiji koristeći inovativnu LORA pristupnu mrežu.

Kao i do sada, kroz neformalna druženja na meetup-ovima m:tel Playground ugostiće stručne govornike, a prvi u nizu održaće se već u četvrtak 27. februara 2020. u prostoru Smart Office-a Banja Luka sa početkom u 18 časova.

Govornik prvog meetup-a je Vuk Nikolić, osnivač TruckTrack-a, koji je na putu svog razvoja startup firme dobio investicije od vodećih svjetskih akceleratora poput 500Startups i Seedcamp, a sa nama će podijeliti iskustva na različite teme: usponi i padovi startup firme, priče o proizvodu, njegovom razvoju, investicijama, pravljenju tima, neuspjelom fundraisingu…

Meetup je otvoren za sve i zato ne propustite priliku za druženje. Sve što je potrebno je da se prijavite putem Google forme.

Više informacija o govorniku možete pronaći na: https://playground.mtel.ba