Written by

Nova sezona serije Moć

m:tel IPTV| Views: 223

Ljeto na Pickbox-u nas, kao i uvijek, neće iznevjeriti. Filmove i serije u njihovoj online videoteci možete gledati svakodnevno, po sopstvenom izboru, a vjerujemo da na jedan TV sadržaj sigurno nećete ostati imuni – seriju Moć (Power). Moć je u Americi postigla ogroman uspjeh te se procjenjuje kako je seriju po epizodi pratilo u prosjeku više od 6,5 miliona gledaoca. Tolikoj gledanosti sigurno je pomogla i činjenica da je serija rađena prema životu 50 Centa i iako on nije u glavnoj ulozi, mnoge situacije kroz koje prolazi glavni lik Ghost (Omari Hardwick) preslikane su iz života kakvim je reper živio prije.

Ghost je glavni lik kojeg prati status moćnog rasparčavača droge s velikom uličnom inteligencijom koji posjeduje veoma popularan noćni klub koji upotrebljava kao paravan za poslove povezane s drogom, dok izvana ima uređen život i porodicu.

Pucnjava, klubovi, zgodne žene, novac i dobra muzika okosnica su ove serije.  Serija Moć iznjedrila je i neka TV lica koja su postala omiljena kod gledatelja. Osim Ghosta, istaknuti likovi su Tommy (Joseph Sikora), Kanan (50 Cent), Dre (Rotimi Akinosho), Tariq (Michael Rainey) i Angela (Lela Loren).

Petu sezonu serije Moć, vrhunske kriminalističke drame u produkciji repera 50 Centa, možete gledati na Pickboxu svakog ponedjeljka, odmah nakon američke premijere. Zgodno je napomenuti kako će Pickbox prikazivati i najavljenu šestu sezonu, a dostupne su i sve prijašnje sezone ove odlične serije.

Pickbox videoteku možete aktivirati kroz naš glavni m:tel IPTV meni: opcija SHOP ili odlaskom na prodajno mjesto.

Ne propustite i našu aktuelnu ponudu za m:tel TV pakete, odlučite se za najbolje sadržaje i gledajte propušteno do 72 časa unazad uz poklon bon do 300 KM, najbrži internet i najbolje sportske kanale.