Written by

Novi ekskluzivni naslovi u m:tel IPTV ponudi

m:tel IPTV| Views: 141

Ekskluzivno na National Geographic kanalu možete pogledati premijeru dokumentarnog filma „Megastrukture: Luvr u Abu Dabiju“, u subotu 21. jula u 21.55 časova.

 Na obalama Persijskog zaliva pluta Luvr u Abu Dabiju. Prema dizajnu vrhunskog arhitekte Žana Nuvela, ovaj muzej inspirisan Arapima sagrađen je u saradnji sa Luvrom u Parizu da bi u njega bilo smješteno više od 400 neprocjenjivih remek-djela. Zgrade galerije natkriva masivna čelična kupola koja je teška 7.000 tona – takav podvig nikad ranije nije ostvaren u arhitekturi. Luvr u Abu Dabiju je vizionarsko arhitektonsko djelo ispred svog vremena, a možda je i sam po sebi umjetničko delo.

_TND6905.NEF

Kanal HBO donosi film “Žene 20. vijeka”, koji je naišao na pozitivne filmske kritike, a koji možete pogledati u subotu, 21. jula u 20.00 časova.

Priznati reditelj, Majk Mils, (dobitnik Oskara za film “Početnici”) u filmu “Žene 20. vijeka” prikazuje višeslojnu, duhovitu i dirljivu priču o složenosti položaja žene, porodice, vremena i bliskosti kojoj težimo cijelog života. Sa radnjom smještenom u južnoj Kaliforniji, kasnih sedamdesetih godina 20. vijeka, film prati Doroteu Filds (Anet Bening), odlučnu samohranu majku u pedesetim godinama koja odgaja sina tinejdžera, Džejmija (Lukas Džejd Foks), u vrijeme kulturoloških promjena i pobuna. Dorotea angažuje dvije djevojke da joj pomognu u odgajanju Džejmija: Ebi (Greta Gervig), pankerku slobodnog duha koja živi kao podstanar u kući Fildsovih, i Džuli (El Fening), oštroumnu i provokativnu tinejdžerku koja živi u komšiluku…

 Od 23. jula, ponedjeljkom u 22.00 časova na kanalu FOX možete pratiti prvu sezonu dramske serije „ČI“.

U južnom dijelu Čikaga, tokom običnog dana, djeca se pripremaju za školu dok njihovi roditelji odlaze na posao. Mladi pokušavaju da zarade, a stariji paze na sve sa svojih trijemova. Ali, u ovom opakom kvartu, prave opasnosti svakodnevno prijete da će uništiti snove, a najjednostavnije odluke nose posljedice koje znače život ili smrt. ČI je dramska serija o dostizanju punoljetstva koja prati grupu stanara koje je spojila slučajnost, ali zbližila ih je potreba za povezanošću i iskupljenjem.

Oskarovac Ben Aflek režira i glumi u dramatičnom kriminalističkom trileru „Zakon noći“, koji na TV CINEMAX možete pogledati u četvrtak, 26.7.2018. godine u večernjem terminu od 20.00 časova.

Aflek je takođe napisao scenario zasnovan na nagrađenom bestseleru Denisa Lehejna. Ova gangsterska saga smještena je u burne dvadesete, kad prohibicija nije uspjela da zaustavi tokove alkohola u ilegalnoj mreži kafana koje su vodili gangsteri. Priliku za sticanje moći i novca imao je svaki dovoljno ambiciozan i hrabar čovjek. Džo Koglin, sin bostonskog potpukovnika policije, odavno je okrenuo leđa strogom vaspitanju i prihvatio položaj odmetnika. Međutim, čak i među kriminalcima postoje pravila i Džo krši jedno od najvažnijih: prevario je moćnog šefa mafije ukravši mu novac i djevojku. Strasna afera se završava tragedijom, a Džo kreće na put osvete, ambicije, romanse i izdaje, koji ga vodi van Bostona i pomaže mu da napreduje na ljestvici uzavrelog podzemnog svijeta krijumčarenja ruma u Tampi.

Da biste potpuno uživali u ljetnim danima, postanite korisnik m:tel TV usluge i iskoristite aktuelnu ponudu u kojoj dobijate poklon bon do 300 KM, funkcije gledanja propuštenih sadržaja na 80 kanala i internet brzine do 100/50 Mbps. Ukoliko se za uslugu odlučite putem sajta www.mtel.ba za vas smo pripremili i dodatnu akciju: uz odabrani TV do 43 inča dobijate besplatan TV nosač! 

Uživajte u najboljoj televiziji uz m:tel TV pakete!