Written by

Novi Gourmia uređaji i Google Asistent vam pomažu u kuhinji

moj android| Views: 769

goulash-2872112_1280

Kuhinjski uređaji postaju još pametniji. Kompanija Gourmia ima tri nova proizvoda koji će biti zaduženi za pravu čaroliju u vašoj kuhinji, a to su pametni aparat za kafu GCM4750, električni pametni lonac GWC850 i Sous Vide & Multi lonac GWM670. Svi ovi aparati su kompatibilni sa mobilnom aplikacijom Gourmia i Google Asistentom.

Gourmia-jin pametni aparat za kafu ima ugrađen mlin tako da ćete svoj omiljeni napitak uvijek dobiti od svježe mljevenih zrna. Nakon što izgovorite komandu mašina će samljeti zrna, zagrijati vodu i razbuditi vas za tren oka ukusnom kafom. Jačina ovog kuhinjskog aparata je 1050 vati.

Električni pametni lonac ima 13 funkcija, a u st anju je da vrijeme kuvanja smanji i do 70%. Savršen je za pripremu mesa, piletine, ribe, pirinča, povrća, pasulja, supe, jogurta, deserta i još mnogo ukusnih jela. Njegova jačina je 1200 vati i ima poklopac koji se automatski zatvara.

Sous Vide & Multi lonac ima 11 funkcija, a zahvaljujući tome što se u njemu ravnomjerno širi toplina savršen je za pripremu mnogobrojnih jela. Ovaj aparat ne služi samo za pečenje i kuvanje, već u njemu možete napraviti i kokice. Poklopac je napravljen od kaljenog stakla pa kroz njega možete da vidite stanje hrane koju pripremate.