Novi interesantni naslovi u ponudi m:tel TV-a

 Brojni novi interesantni naslovi su dostupni u ponudi m:tel TV-a,  a za vas ovog petka izdvajamo sljedeće filmove i serije:        

“Parkovi i rekreacija”, američka kratka komična serija koja se našla na listi 10 najboljih kratkih priča ikada snimljenih, od ponedjeljka, 18. januara, u 22:15 časova na ATV-u

M tel IPTV Preporuke-Foto 2-Parkovi i rekreacija

Radnja prati grupu zaposlenih u odjelu za parkove i rekreaciju u izmišljenom gradu Poniju, u Indijani. Serija je bila nominovana za 11 Emija (uključujući i nagradu za najbolju komediju) i 4 Zlatna globusa. Godine 2012. serija “Parkovi i rekreacija” našla se na listi 10 najboljih televizijskih programa po izboru Američkog filmskog instituta i na vrhu Tajmove liste najboljih televizijskih serija.

Na RTRS-u, od 18. januara 2021. godine, od 23:00 časova možete pratiti rusku dramsku seriju “Kum”, koja objektivno prikazuje dešavanja na Kosovu i Metohiji tokom burne 1999. godine

M tel IPTV Preporuke-Foto 1-Kum

Srpska vojska se povlači, međunarodne snage ulaze, pomahnitali albanski ekstremisti pale i uništavaju sve srpsko što im se nađe na putu, ubijajući nemoćne starce na njihovom kućnom pragu, žene i djecu, čak i u bolnicama. I onda, niotkuda, ruske trupe se iskrcavaju na aerodorm Slatina i zauzimaju ga. Igrom sudbine, među njima je i Ilija Aljohin, poznati akušer. Da nije bilo njega, mnoga srpska djeca na Кosmetu u vihoru rata ne bi ugledala svjetlost dana. Ali, da nije bilo njega i mnoga albanska djeca na Кosmetu u vihoru rata ne bi ugledala svjetlost dana. Zato je Ilija Aljohin najveći srpski Кum, ali i najveći uopšte među ljudima, jer dok se njegove kolege, u okviru naučno-medicinskog eksperimenta “Porođaj nepoznate djevojke koja je u komi”, bore za kandidaturu za Nobelovu nagradu, on se bori isključivo za život. I uspijeva u tome…

U sjajnoj biografskoj avanturi “Armija jednog”, bivši zatvorenik kreće u nevjerovatnu misiju – u potragu za Osamom bin Ladenom. Srijeda, 20. januar, u 23:50 časova na PRVA TV.

Uloge: Nikolas Kejdž, Rasel Brend

M tel IPTV Preporuke-Foto 3-Armija jednog

Istinita priča o Gariju Faulkneru, bivšem zatvoreniku, nezaposlenom majstoru i modernom Don Kihotu, koji se odvaži na najnevjerovatniju misiju. Naoružan samo samurajskim mačem, kupljenim putem TV reklame, i vjerom da izvršava  božju zapovijest, on putuje u Pakistan da bi uhvatio Osamu bin Ladena i priveo ga pravdi. 

Ako ste se uželjeli avantura agenta 007, on u filmu “Svijet nije dovoljan” dobije zadatak da zaštiti prelijepu nasljednicu naftnog bogatstva, te se suočava sa jednim od najtežih neprijatelja: Renardom, zlikovcem čija neosjetljivost na bol ga čini gotovo nezaustavljivim. TV HBO, petak 22. januar, u 20:00 časova

Ovaj uzbudljiv i eksplozivni triler prepun je napetosti, spektakularnih akcionih scena i maestralnog humora. Ovaj film kritika svrstava u sam vrh akcionih avanturističkih filmskih ostvarenja.

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu  https://mtel.ba/tv-svijet  i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.