Written by

Novi naslovi i neodoljive ponude m:tel paketa

m:tel IPTV| Views: 190

m:tel paketi kreirani su da zadovolje sve potrebe korisnika. Kombinacija dvije ili više integrisanih telekomunikacionih usluga u jednom paketu, svim članovima vaše porodice donijeće zabavu. Ukoliko je vaš izbor m:tel paket sa četiri usluge, uživaćete u odličnim internet brzinama, digitalnoj televiziji, te u gotovo neograničenoj komunikaciji u fiksnoj i mobilnoj telefoniji, a od sada uz još više mobilnog interneta.

Pored novih i atraktivnih ponuda, m:tel TV paketi uvijek nude i najbolje TV naslove, a ove sedmice za vas smo izdvojili:

Film “Računovođa” spada u sam vrh novije filmske kinematografije, a na programu je 15. septembra u 22.00 časova na TV CINEMAX.

Dobitnik Oskara, Ben Aflek tumači ulogu Kristijana Vulfa, matematičkog genija koji ima više afiniteta za brojeve nego za ljude. Pod paravanom male računovodstvene firme, on radi kao računovođa za neke od najopasnijih kriminalnih organizacija na svijetu. Kada Uprava za sprečavanje pranja novca, koju vodi Rej King (Dž.K. Simons), počne da se zanima za Kristijana, on prihvati legalnog klijenta – vrhunsku robotičku kompaniju čija službenica računovodstva je otkrila nedosljednosti koje se mjere milionima dolara. Ali, dok Kristijan razotkriva prevaru i približava se istini, raste i broj ubijenih.

Za sve ljubitelje brzih motora i lude vožnje, a još ako je začinjeno dobrom radnjom, kanal HBO preporučuje film “Luda patrola”, koji je na programu u subotu 15.9. u 20.00 časova.

Džon Bejker (Daks Šepard) i Frenk Ponč Pončerelo (Majkl Penja) upravo su se pridružili kalifornijskim saobraćajcima u Los Anđelesu, ali iz različitih razloga. Bejker je umorni bivši profesionalni motociklista koji pokušava da povrati kontrolu nad svojim životom i spasi brak. Pončerelo je nadmeni FBI agent koji istražuje multimilionersku pljačku koja je možda potpomognuta iznutra – iz redova policije. Neiskusni novajlija i prekaljeni profesionalac se udružuju, ali više se svađaju nego što sarađuju pa im je teško da obave bilo koji zadatak. Ali uz Bejkerove jedinstvene motociklističke vještine i Pončovu uličnu snalažljivost ipak bi moglo da upali… Ako prije toga ne izlude jedan drugoga.

“Drugačiji, isto kao ja”, radni je naslov fenomenalnog filma koji je na programu u prijepodnevnom terminu od 10.10 časova, 16. septembra 2018. godine na kanalu HBO 2.

Bazirana na bestseleru Njujork tajmsa dolazi nam istinita, inspirativna priča koja veliča ljepotu ljudskog duha. Uspješni trgovac umjetninama, Ron Hol (Greg Kinir) i njegova žena Debi (Rene Zelveger) vode naizgled savršen život. Ali, kad njihova vjera bude poljuljana i porodica se nađe u iskušenju, neobična veza sa beskućnikom (Džajmon Honsu) vodi ih na izuzetno putovanje koje zauvijek učvršćuje njihovo prijateljstvo. Kritika ga je ocijenila kao snažan i inspirativan, i ovaj film zaista pokazuje kako jednostavan čin dobrote može da promijeni sve.

Ekskluzivno na kanalu CINEMAX, film “Firma” možete pogledati 17.9.2018. godine u 20.00 časova.

Diplomac pravnog fakulteta na Harvardu dobija posao u savršenoj firmi – uz veliku platu, kuću i mercedes – u ovom neizvjesnom trileru zasnovanom na bestseleru Džona Grišama. Ali sve te povlastice dobija samo da bi ćutao o pravom poslovanju firme. Alternativa je brz kraj karijere – ali i života! Tom Kruz glumi mladog advokata koji pokušava da nađe izlaz. Glumačku postavu čine i Džin Triplhorn, Hal Holbruk, Vilford Brimli, Ed Haris, Holi Hanter, Gari Bjusi i Dejvid Stratern.

Ukoliko se odlučite da i vi postanete korisnik nekog od odličnih m:tel TV paketa, kliknite ovdje i odaberite ponudu samo za vas!