Written by

Novi naslovi na Open IPTV

m:tel IPTV| Views: 66

Budite i ove sedmice uz raznovrsan sadržaj koji vam nudi preko 140 digitalnih kanala u Open IPTV-u.

Hunter

Stiv Mekvin u trileru „Lovac“, na programu je u ponedjeljak, 15. 6. u 20.00 časova na kanalu CINEMAX. Ovaj sjajni akcioni triler zasnovan je na životu lovca na ucjene Ralfa „Tate“ Torsona (Stiv Mekvin u svojoj posljednjoj ulozi). Film oslikava uzbudljive detalje dok putuje iz grada u grad, pokušavajući da bjeguncima uđe u trag, neprekidno rizikujući svoj život.

U utorak, 16. juna 2015. godine u 20.05 časova TV HBO prikazuje komediju „Avanture Pluto Neša“ sa sjajnim Edi Marfijem u glavnoj ulozi. Radnja filma dešava se na Mjesecu, 2087. godine. Odvažni vlasnik kazina, njegov tjelohranitelj android i prelijepa Zemljanka koja želi da postane pjevačica, bježe od gangstera milionera koji želi da preuzme kazino na mjesecu, ali i da ubije njegovog vlasnika…Ovo je film koji je producentima donio astronomsku zaradu.

Dva dana kasnije, 18.6.2015. u 20.05 časova, takođe na kanalu HBO možete pogledati biografsku dramu „Priča o Gabi Daglas“. Priča prati odrastanje Gabi Daglas, koja je uspjela da savlada sve prepreke i postane prva Afroamerikanka koja je osvojila zlato u višeboju na Olimpijadi u Londonu 2012. godine. Režija Greg Čemplon, u glavnoj ulozi Redžina King.

TV kanal FOX life od 15. juna, radnim danima u 16.25 časova prikazuje prvu i drugu sezonu serije „Otac djeteta”. Riječ je o regionalnoj premijeri serije u kojoj glavne uloge tumače: Žan-Luk Bilodu kao Ben Viler, Taž Mauri kao Taker Dobs, Derek Teler kao Deni Viler, Melisa Piterman kao Boni Viler, Čelsi Kejn kao Rajli Perin.
Ova polučasovna serija prati mladića koji iznenada postane otac bebe koju je na njegovom pragu ostavila njegova bivša djevojka. On odluči da odgaja devojčicu uz pomoć svoje majke, brata Denija, najboljeg prijateja Takera i bliske prijateljice Rajli koja je potajno zaljubljena u njega.

greh

Ukoliko do sada niste imali priliku da pogledate seriju “Grijeh njene majke”, RTRS od 16.juna počinje sa prikazivanjem ove serije u terminu od 20.15 časova. Radnja serije smještena je u Srbiji za vrijeme Drugog svjetskog rata. Serija prati Nedu, djevojku koja je vrlo mlada na tragičan način ostala bez roditelja. Sama na svijetu počinje borbu pokušavajući stvoriti sebi mjesto u društvu i životu, pokušavajući shvatiti što je to njena majka nekad učinila i zašto ona sada mora ispaštati zbog njenog grijeha.
U najkraćem, ovo je serija koja je postigla rekordnu gledanost.
Uloge tumače: Ivana Jovanović, Ivan Bosiljčić, Ružica Sokić, Vojin Ćetković, Marija Vicković, Siniša Ubović, Nebojša Dugalić, Branka Pujić, Jasmina Avramović, Marinko Madžgalj, Danica Maksimović, Nikola Djuričko…

Uz Open IPTV neće vam biti dosadno.