Xiaomi

Written by

Novi Redmi telefon bi mogao biti šampion po izdržljivosti baterije

iza ugla, mobilni svijet| Views: 91

Izgleda da ćemo imati prvaka u izdržljivosti, ali ova informacija nije bitna samo kompaniji Redmi, već i svim korisnicima pametnih telefona.

Naime, o novom budžetskom modelu telefona Redmi kompanije M2010J19SC, priča se već neko vrijeme. Sada je i TENAA objavila informacije, a znamo da su ove liste poprilično pouzdane kada su u pitanju specifikacije nezvaničnih pametnih telefona. Fotografije koje su objavljene prikazuju plavi pametni telefon, sa setom kamera sličnom Samsungovim modelima. I čini se da će senzor za otisak prsta biti na strani, a ne na ekranu. 

Znamo da Redmi priprema nekoliko modela u sklopu serije Redmi Note 9, a znali smo i da će biti bar jedan budžetski model. Kao i uvijek, prednjačiće u odnosu na ostale iz kategorije. A ovaj put po izdržljivosti baterije. U pitanju je baterija 6.000mAh, a teorijski bi trebalo da omogući puna dva dana korisničkog iskustva. Koliko izdržljivost baterije znači, svima nam je jasno. 

Ekran bi trebalo da bude 6.53 inčni FHD+ LCD, sa prednjom kamerom od 8 MP i trostrukom kamerom na pozadini, od kojih glavna ima 48 MP. Takođe otkrivaju da bi procesor trebalo da bude Snapdragon 665 ili Snapdragon 662. 

Šta god bilo, znamo da kompanija Xiaomi sprema nekoliko opcija za svoje korisnike. Od budžetskih do uređaja koji spadaju u višu cjenovnu kategoriju. Za svakoga ponešto!