Written by

Novi renderi nadolazećeg Samsung Galaxy Note10 telefona

iza ugla, mobilni svijet| Views: 344

Ljubitelji Samsung uređaja s nestrpljenjem iščekuju lansiranje novog Samsung Galaxy Note10 telefona. Zato svaka nova informacija donosi dodatno uzbuđenje, a moramo priznati da će ovaj pametni telefon biti po mjeri svakog korisnika.

Nove nezvanične informacije govore kako će Note10 i Note10 Pro imati samo jednu prednju kameru. Fotografije koje su nedavno procurile potvrđuju upravo ove navode, tako da se vjeruje kako će ovo veoma blizu onoga šta ćemo vidjeti na zvaničnim fotografijama.

Takođe, još jednom je potvrđeno kako će kamere na zadnjoj strani biti vertikalno postavljene, sa dva ostrva – manje s desne strane u kojem će biti smješten LED blic, ToF kamera i navodno iluminator. Na lijevoj strani nalaziće se glavni sistem sa širokom, ultraširokom i telefoto kamerom.

Samsung Galaxy Note10 navodno neće imati nikakve fizičke tastere, a prema dostupnim informacijama biće izbačen i 3.5 mm priključak za slušalice. U ovom uređaju, prema najavama, biće implementirana i brža tehnologija punjenja – navodno će premijum telefon stići sa 45W brzim punjenjem.

Lansiranje novog uređaja iz Note serije očekuje se sredinom avgusta. A do tada, ukoliko ste u potrazi za novim uređajem, Samsung S10 ili S10 Plus pravi su izbor. Potražite ih u ponudi kompanije m:tel.