Written by

Novo m:tel prodajno mjesto u Zenici

m:vijesti| Views: 1036

mtel zenica

Kompanija m:tel ponovo je iznenadila svoje vjerne korisnike otvaranjem novog prodajnog mjesta, ovoga puta u Zenici. Kako bi se približila korisnicima i obezbijedila što jednostavniju komunikacija, kompanija je odlučila novo prodajno mjesto m:tel-a u Zenici smjestiti u samom centru grada, na adresi Trg Alije Izetbegovića 69b.

U sklopu ovog prodajnog prostora korisnici mogu doživjeti sve prednosti novog interaktivnog koncepta predstavljanja usluga i proizvoda, koji podrazumijeva da pored svih informacija i usluga koje su do sada imali priliku dobiti u poslovnici, ubuduće mogu i lakše isprobati i razgledati uređaje koji su u ponudi, kao i dobiti profesionalne savjete pri njihovom odabiru.

Kompanija i u ovom segmentu nastavlja da prati najsavremenije trendove dizajna i funkcionalnosti prodajnog prostora.

Povodom dana otvaranja nove poslovnice, prvi korisnici koji su sklopili ugovor nagrađeni su vrijednim poklonima, a brojna iznenađenja pripremljena su za sve posjetioce.

U cijeloj BiH m:tel nudi najkvalitetnije telekomunikacione usluge i uređaje najnovije generacije, sa širokom paletom paketa objedinjenih usluga, kako za privatne tako i za poslovne korisnike.

zenica

mtel u zenici