Written by

Novogodišnja akcija m:tel-a i Acera

moj android| Views: 120

z200-2

Povodom novogodišnjih praznika, kompanije m:tel i Acer su odlučile da obraduju svoje korisnike. U prazničnom duhu, od 21. do 31. decembra, korisnici usluga u svim m:tel poslovnicama dobijaće na poklon novogodišnje kuglice.

Acer telefoni koji se nalaze u ponudi kompanije m:tel su sami po sebi novogodišnji pokloni, zahvaljujući izuzetno niskim cijenama za koje nude odlične karakteristike. Svi korisnici m:tel MojMix tarifa imaju mogućnost kupovine Acer Liquid Z200 Dual SIM telefona po cijeni od 1 KM. Prema Acerovim tvrdnjama, ovo je najjeftiniji telefon koji radi na Android operativnom sistemu i nije no-name uređaj. Zahvaljujući ovom mobilnom uređaju imate mogućnost brzog snimanja fotografija, bez potrebe za uključivanjem telefona, a ljubitelji muzike će sigurno biti zadovoljni činjenicom da ovaj telefon ima ugrađenu DTS Studio Sound tehnologiju.

Acer Liquid Z200 ima ekran od 4 inča, 480 x 800 piksela gustine 233 ppi. Pokreće ga v4.4.2 KitKat verzija Android operativnog sistema, a posjeduje 512 MB RAM-a, te mogućnost microSD kartice do 32 GB. Ono što je svakako interesantno jeste dizajn, jer sa ekranom dijagonale 4 inča, težinom od 130 grama i debljinom od 10,3 mm ovaj telefon dolazi u titanijum crnoj, bijeloj, pink, plavoj i žutoj boji. Kamera od 2 megapiksela će svakako zadovoljiti osnovne potrebe svakog korisnika.

Baterija ovog telefona je snage 1300 mAh, što omogućava do 3 sata trajanja razgovora, dok je 200 časova vrijeme trajanja baterije u mirovanju.

Ovaj pametni telefon kompanije Acer nudi sve opcije neophodne za modernu komunikaciju, a cijena za koju ga možete nabaviti je svakako dodatna prednost, budući da je ovaj telefon idealan za sve korisnike koji nemaju previše zahtjeva od svog mobilnog uređaja.

Sve dodatne informacije o cijenama i tarifama po kojima možete nabaviti Acer Liquid Z200 Dual SIM pogledajte na web stranici kompanije m:tel. Ukoliko se odlučite na kupovinu telefona ili na bilo koju drugu transakciju u m:tel poslovnicama, svakako ćete biti obradovani novogodišnjim kuglicama m:tel-a i Acer kompanije.