Written by

Odbrojavanje do predstavljanja Huawei Mate 10

moj android| Views: 182

huawei

Kompanija Huawei za sedam dana, 16. oktobra u Minhenu predstaviće dugoočekivani uređaj Huawei Mate 10, a zahvaljujući tizerima koje su objavili pred predstavljanje, ovaj telefon mogao bi biti korak ispred drugih premijum modela pametnih telefona.

Naime, objavljeno je da će Mate 10 imati bateriju od nevjerovatnih 4000mAh, što je izuzetno obzirom da mali broj telefona ima bateriju preko 3500mAh. Ovakva baterija jača je za oko 15 posto od drugih telefona i ove kineske kompanije, što je slukač i sa premijum modelom Huawei P10 Plus. Sa najavljenom baterijom i čipsetom od 10nm ovaj model mogao bi imati odličan radni vijek.

U jednom od video zapisa ovaj model je opisan kao “an intelligent machine”, a ne pametni telefon, što je zagolicalo maštu onih koji sa nestrpljenjem čekaju da vide šta će novo donijeti ovaj model u segmetu vještačke inteligencije. Najave da će ga pokretati Kirin 970 procesor mnogo obećavaju. Sa prvih objavljenih fotografija ovog modela vidljivo je da će Mate 10 imati i dvostruku Leica kameru.