Written by

Održana svečana dodjela m:stipendija petoj generaciji studenata

prijateljstva| Views: 78

Kompanija m:tel nastavlja saradnju sa institucijama obrazovanja

_MG_0246

Svečana dodjela stipendija, koje kompanija m:tel već petu godinu zaredom uručuje uspješnim studentima elektrotehničkih fakulteta i fakulteta informacionih tehnologija iz BiH, održana je u ponedjeljak, 16. februara u Banjaluci.

Tom prilikom stipendistima su uručene diplome i prigodni pokloni, kojima je m:tel obradovao 25 najboljih studenata, a koji su zbog izuzetnog uspjeha i dostignuća ovogodišnji m:stipendisti.

Stipendije se dodjeljuju u okviru društveno odgovornog poslovanja kompanije m:tel, i to studentima fakulteta sa primarnom vezom sa djelatnošću kompanije. Podsjećamo i na to da su neki od prethodnih m:stipendista, nakon okončanog školovanja, dobili priliku da se pridruže velikoj m:tel porodici, upravo zbog izuzetnog uspjeha i dostignuća tokom školovanja.

“Biti prijatelj ovim mladim ljudima, hodati rame uz rame sa njima na njihovom putu ka budućnosti i pružati im podršku u onome u čemu su najbolji, za nas predstavlja veliko zadovoljstvo. Čvrsto vjerujem da je znanje najbolji saveznik u životnim bitkama za bolju budućnost, te da je primjer ovih talentovanih ljudi najbolja vizija budućnosti u koju treba da ulažemo, te da treba da im na tom putu budemo bezuslovna podrška. Kompanija m:tel svoje uspjehe mjeri upravo ovakvim prijateljstvima”, kazao je Đorđe Mišić, izvršni direktor za marketing i prodaju kompanije m:tel.

_MG_0279

Mišić je podsjetio da, pored novčanog iznosa u vrijednosti od 300 KM mjesečno do kraja prvog ciklusa studija, stipendisti imaju obezbijeđenu i praksu u kompaniji m:tel, u trajanju od mjesec dana.

Projekat „Stipendije za budućnost“ pozdravio je i dekan Elektrotehničkog fakulteta u Banjaluci, prof. dr Branko Dokić, ističući kako je riječ o projektu koji je veoma koristan studentima elektrotehničkih nauka i informacionih tehnologija, ne samo u finansijskom pogledu, već i u pogledu prakse koju im m:tel pruža, te je čestitao stipendistima na ostvarenom uspjehu.

Kompanija m:tel upućuje iskrene čestitke petoj generaciji m:stipendista!