Written by

Open asocijacije od aprila na fejsbuku: Zabavite se i osvojite tablet Alcatel Pixi 8

m:tel IPTV| Views: 4167

Open_asocijacije

Kompanija m:tel poziva sve ljubitelje filmova i serija da se pripreme za novi izazov i zaigraju dobro poznatu igru Open asocijacija, kreiranu u potpuno novom izdanju. Od početka aprila, kviz Open asocijacije, možete pronaći na m:tel zvaničnoj Facebook stranici a osim dobre zabave bićete u prilici da svakoga mjeseca osvojite tablet Alcatel Pixi 8 Wi-Fi.

Nakon što ste dugo vremena mogli da igrate Open asocijacije na zvaničnom blogu kompanije m:tel, sada to možete učiniti na najpopularnijoj društvenoj mreži, u formatu posebno kreirane kviz aplikacije. Brojni filmofili će tako imati priliku da se oprobaju u potpuno novom izdanju popularne igrice i ponovo testiraju svoje znanje stečeno gledanjem hiljada sati filmskog i TV programa.
Umjesto pogađanja skrivenog sadržaja, pred igračima će biti pitanja iz filmskih, serijskih i animiranih sadržaja, koji se nalaze u okviru ponude Open IPTV usluge. Od igrača kviza se očekuje da tačno odgovore na postavljena pitanja u što kraćem vremenu. Bodovi iz svih odigranih partija u toku mjeseca se sabiraju, a pobjednik na kraju mjeseca osvaja nagradu.

Kviz Open asocijacije će trajati sve do kraja septembra, a kompanija m:tel se pobrinula da najspretnije igrače obraduje nagradama. Svakoga mjeseca pobjednik kruga će osvojiti Alcatel Pixi 8 WiFi tablet. Radi se o 8-inčnom tabletu privlačnog dizajna sa odličnim karakteristikama, a pokreće ga Android operativni sistem. Posjetite zvaničnu m:tel Facebook stranicu, dobro se zabavite igrajući Open asocijacije i osvojite vrijedan uređaj.

O izuzetnoj m:tel Open ponudi informišite se više na adresi open.mtel.ba.