Written by

Open asocijacije – poznati prvi dobitnici Open filmskih paketa

m:tel IPTV| Views: 166

vizual-open-asocijacije

Niz nasumično izabranih sličica koje simbolično predstavljaju određeno filmsko ostvarenje, a koje filmofili treba da pogode u što kraćem vremenskom roku kako bi došli do posebnih Open filmskih poklon-paketa. Tako bi glasio sažetak novog nastavka popularne online igre pod nazivom Open filmske asocijacije koju je kompanija m:tel pokrenula za sve ljubitelje kvalitetnih filmskih i serijskih sadržaja, ali i dobre zabave.

Treći niz Open asocijacija započeo je na Instagram nalogu kompanije m:tel, kada se iza ponuđene animacije krilo poznato filmsko ostvarenje Dr. No, prvi film o Džejms Bondu. Samo dva dana poslije, na m:tel-ovom  Facebook nalogu pojavila se nova asocijacija iza koje se krio čuveni film The Shining. 

Najoštrije oko, ali i najbolje poznavanje kultnih ostvarenja pokazalo se da imaju Dajana Laketić, Ružica Malčić, Sandra Ješić, Dario Ćosić, Edina Dujmović i Bojan Gostić, koji su među prvima ponudili tačno rješenje ponuđene zagonetke i tako osvojili posebno pripremljene „Open filmske pakete“. Ukoliko ste propustili priliku za učešće, nove Open asocijacije će svake sedmice biti objavljivane na pomenutim platformama, a svi učesnici će dobiti novu šansu za pobjedu.

open-filmski-paketJedna od najtraženijih ponuda kompanije m:tel je upravo Open IPTV, a njene pogodnosti su nepregledne. Slogan „Mjesto na kojem živi najbolja zabava“ potvrđuje videoteka, koja vam omogućava da gledate filmove po izboru u svom domu i onda kada vi to želite (Open, Pickbox, AXN, HBO), sjajne Open To Go mogućnosti izbora jednog uređaja preko koga ćete gledati TV program i kada ste daleko od kuće, na bilo kojem mjestu gdje imate m:tel mrežu, kao i mogućnosti pauziranja programa, gledanja programa koji su već prošli i to do 72 sata unazad te korišćenje Facebook-a i YouTube-a na bilo kojem televizoru.

Svi raspoloživi programi mogu se pronaći na TV vodiču koji će vam omogućiti kompletan uvid u raspored emitovanja TV programa za više dana, kao i sadržaj filma ili serije. Putem TV vodiča možete da kreirate podsjetnike za sadržaje koje ne biste željeli propustiti. Za nove sadržaje i dobru zabavu, pratite naloge kompanije m:tel na društvenim mrežama.